Публикуване на нова оферта

Прочетено 63 пъти Добавено на 27 Април 2020

Публикуването на оферти за търсене и предлагане на услуги е лесно и напълно безплатно. Като първа стъпка трябва имате профил при нас (регистрацията е безплатна и отнема една минута) и да сте влезли в него. За да добавите оферта, моля отидете в страницата за това и попълнете нужната информация.

1. Тип оферта

В зависимост от това от какво се нуждаете, първо трябва да изберете какъв тип оферта искате да публикувате - търся или предлагам.

Ако търсите дадена услуга, например някой да свърши вместо вас дадена работа, офертата трябва да бъде тип Търся.

Ако предлагате дадена услуга и искате да намерите нови потенциални клиенти за нея, офертата трябва да бъде тип Предлагам.

2. Заглавие на офертата

Заглавието на офертата трябва да бъде колкото се може по-ясно, за да привлече вниманието на потенциалния изпълнител или клиент. Избягвайте да добавяте телефонни номера, населени места и друга излишна информация, защото тя може да бъде разсейваща. Такъв тип информация може да бъде добавена в описанието на офертата.

3. Категории

В зависимост за какво ще публикувате оферта, трябва да изберете най-подходящите категории за нея. Първо трябва да изберете главна категория, а след това и под категория.

4. Описание

Описанието е най-важната част от офертата. То трябва максимално подробно да обяснява, какво търсите или предлагате. Така спестявате вашето време, както и това на потенциалния клиент или изпълнител. Описания от няколко думи най-вероятно няма да доведат до никакви запитвания. Описанието трябва да бъде написано на български език, като писането на латиница не е позволено и ще доведе до изтриване на офертата.

5. Снимки

С цел да обясните на потенциалния клиент или изпълнител от какво точно се нуждаете, може да добавите снимки към офертата. Това не е задължително, но е препоръчително. Към момента може да добавят до 5 снимки на оферта, като първата снимка която бъде качена, ще бъде основната, която ще се показва при разглеждането на оферти.