Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Търсене и предлагане на стоки или услуги от Тарли.БГ

Независимо дали става въпрос за стока или услуга Тарли ти помага да я намериш или предложиш без главоболие!

    Целта на Тарли е да направи търсенето и предлагането на стоки и услуги по-бързо, по-лесно и по-удобно. Преди да се появим ние за да намериш някой да ти свърши дадена работа беше нужно да търсиш в интернет и да изчетеш десетки страници с мнения в различни форуми или да разпитваш приятели и познати и даже след тази хамалогия не винаги успяваше да намериш това което търсиш, а не е нужно да бъде толкова трудно, нали?

    Тарли е платформата с която се опитваме да помогнем на хората да избегнат трудностите при намирането на стоки и услуги. Използвайки търсачката и филтрирането по тип и категория може да намираш обявата, която отговаря на твоите изисквания, независимо дали ти търсиш някой да свърши нещо за теб или ти за другите хора. Ако не успееш да намираш това което ти трябва, можеш да публикуваш своя обява и да изчакаш да се свържат с теб. За всяка обява има възможност да се остави мнение, което да служи като ориентир за това дали човека отсреща е коректен или не. Така ти си спестяваш време и нерви с некоректни хора.

За Тарли

    Здравей, казвам се Лъчезар Ангелов и съм основател на Тарли! Идеята се зароди когато брат ми си взе първото жилище и трябваше да намерим майстори, които да го довършат. Не беше лесно... Разпитвахме приятели, търсихме в интернет, питахме във Facebook за препоръки и пак не бяхме напълно доволни. Тогава той ме попита, защо не направя такъв сайт и веднага в главата ми започнаха да се зараждат различни идеи за това как може да работи всичко, как да изглежда и т.н. След няколко месеца експерименти първата версия беше на лице, но имаше един проблем ... платформата нямаше име. Отне ми около един месец докато се спра на Тарли. Сигурно ще си кажете, че името идва от героя от Game of Thrones, но може би аз съм единия от 5-те души които не са гледали сериала. В последствие когато започнах да проверявам как се класирам в Google по името разбрах, че има такъв персонаж.

    Тарли стартира официално през юни 2019 като тогава бяхме ориентирани главно към търсенето и предлагането на услуги. През август 2020 година беше въведена възможността за търгуване на стоки поради нарастващото търсене на този тип обяви. През декември 2020 сайта беше обновен със сегашната си визия.

    Работата не приключва до тук. Постоянно се опитвам да добавя нови функции и да подобря сегашните, така че очаквайте скоро още подобрения!