Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Зъбен Мост в Стоматологична Клиника Ведра Дентал

Когато става въпрос за здравето на зъбите, поддържането на пълен набор от зъби е от решаващо значение както по функционални, така и по естетически причини. Загубата на зъби обаче може да възникне поради различни причини като кариес, нараняване или фактори, свързани с възрастта. За щастие съвременната стоматология предлага няколко ефективни решения за възстановяване на уверената усмивка и оптималната орална функционалност. Едно такова решение е зъбният мост. В тази статия ще проучим определението за зъбен мост и ще разгледаме неговите предимства като жизнеспособна опция за заместване на липсващи зъби.

Какво е зъбен мост?
Зъбният мост е изработено по поръчка зъбно възстановяване, което служи като мост между един или повече липсващи зъби. Състои се от две или повече зъбни коронки от двете страни на празнината, наречени опорни зъби, с фалшив зъб, известен като междинен зъб, между тях. Короните са сигурно закрепени към съседните здрави зъби или зъбни импланти, осигурявайки стабилна основа за междинния мост.

Цените на зъбния мост могат да варират поради различните видове, които съществуват. Всеки от специфичен за себе си и има определена цена, но и всеки от тях е предназначен за определени ситуации. Няма как да не споменем, че и всеки от тях си има както предимства, така и недостатъци. Цените, на които работим са както следва:
Три-членен мост - 1020-2850лв
Циментиране на двуопорен мост - 65лв

https://vedradental.com/stomatologichni-uslugi-zaben-most/

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за НОЩУВКИ
Предлагам
НОЩУВКИ

Самостоятелен апартамент тец климатик до Вимес гр. Русе, Цветница

Предлагам
Апартамент под наем 2стаи Кухня Баня Тоалетна

Апартаментът се намира в к-с ЧАЙКА бл. 68.Ремонтиран, частично мебелиран. Тел 0876695086