Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Всички видове застраховки

11 преглеждания

Здравейте, казвам се Стефан Арсов и използвам възможността да Ви уведомя, че представлявам застрахователен брокер „Кредит Център“ ООД.
Ние акцентираме върху качественото обслужване на клиентите, чрез изграждане на дълготрайни партньорски отношения. Анализ и оценка на риска с цел осигуряване на оптимална застрахователна защита на:
Вашето семейството – Злополуки, застраховка „Живот“, здравни застраховки, медицински разноски в чужбина и др.
Вашият Дом – Апартамент, къща, вила, обзавеждане, електроуреди, аудио и видео техника, стопански сгради, отговорности и др.
Вашият Бизнес –злополука на служители, здравни застраховки, производствени сгради, офиси, търговски обекти, машини и съоръжения, оборудване и офис техника, стоки и продукция, прекъсване на дейността, отговорности, товари по време на превоз, финансови загуби, земеделски култури и др.
Вашите автомобили – Каско, Гражданска отговорност, Злополука на местата, помощ при пътно-транспортно произшествие или авария на пътя и др.
На добра цена - при Нас получавате индивидуален подход, бързо, коректно обслужване и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие.
Предвид ситуацията, услугата е изцяло дистанционна, без да изисква клиента да ходи в офиси или да се среща с някой, освен разбира се, ако предпочита да има личен контакт !


За контакт: Стефан Арсов
Телефон: 0896 855 767; 0885 244 113
e-mail: sarsov@creditcenter.bg

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още подобни обяви

Няма добавени снимки
Предлагам
Кредит до 2500лв ИзиКредит

Кредити и за пенсионери и с лошо ЦКР.Кандидатстваш само с лична карта с удобни за вас вноски и се възползваш от отстъпки и подаръци Изикредит0889555569 Николова за Русе

Няма добавени снимки
Предлагам
Даваме бързи кредити

Даваме бързи кредити от 200 до 5000 лв може и с лошо ЦКР тел. За контакт 0877571617

Снимка номер 1 за Тегли кредит и спечели телевизор
Предлагам
Тегли кредит и спечели телевизор

ТЕГЛИ КРЕДИТ ОТ 100-5000 ЛВ. И СПЕЧЕЛИ СМАРТ ТЕЛЕВИЗОР. ЗА РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ ! ОДОБРЕНИЕ ДО МИНУТИ! САМО С ЛЕЧНА КАРТА! ОБЯВАТА ВАЖИ САМО ЗА ШУМЕН

Снимка номер 1 за Ипотечни кредити Шумен
Предлагам
Ипотечни кредити Шумен

Обмисляте покупка на жилище ? Предлагаме ипотечен кредит от 8000 до 50 000лв. Срок до 8 год. Ние предлагаме : изгодни условия ; равни месечни вноски безплатна консултация одобрение до минути ОБЯВАТА ВАЖИ…