Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Всички видове застраховки

14 преглеждания

Здравейте, казвам се Стефан Арсов и използвам възможността да Ви уведомя, че представлявам застрахователен брокер „Кредит Център“ ООД.
Ние акцентираме върху качественото обслужване на клиентите, чрез изграждане на дълготрайни партньорски отношения. Анализ и оценка на риска с цел осигуряване на оптимална застрахователна защита на:
Вашето семейството – Злополуки, застраховка „Живот“, здравни застраховки, медицински разноски в чужбина и др.
Вашият Дом – Апартамент, къща, вила, обзавеждане, електроуреди, аудио и видео техника, стопански сгради, отговорности и др.
Вашият Бизнес –злополука на служители, здравни застраховки, производствени сгради, офиси, търговски обекти, машини и съоръжения, оборудване и офис техника, стоки и продукция, прекъсване на дейността, отговорности, товари по време на превоз, финансови загуби, земеделски култури и др.
Вашите автомобили – Каско, Гражданска отговорност, Злополука на местата, помощ при пътно-транспортно произшествие или авария на пътя и др.
На добра цена - при Нас получавате индивидуален подход, бързо, коректно обслужване и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие.
Предвид ситуацията, услугата е изцяло дистанционна, без да изисква клиента да ходи в офиси или да се среща с някой, освен разбира се, ако предпочита да има личен контакт !


За контакт: Стефан Арсов
Телефон: 0896 855 767; 0885 244 113
e-mail: sarsov@creditcenter.bg

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още подобни обяви

Няма добавени снимки
Предлагам
Бързи кредити Пловдив

Бързи и ипотечни кредити. Предлагаме кредит от 200 до 3000 лв, както и ипотечен от 5000 до 200 000лв. Одобрение до 10 мин. Имаме продукти на седмични, двуседмични и месечни вноски.

Снимка номер 1 за Потребителски кредити до 70 000 лв. без поръчител
Предлагам
Потребителски кредити до 70 000 лв. без поръчител

Обадете се на този номер за безплатна финансова консултация - 0893 542 955 (отговарям и на Вайбър). Отговарям на телефона само в работно време от понеделник до петък между 9:00 и 18:00 часа. Ще получите…

Снимка номер 1 за Рефинансиране и обединяване на неизгодни кредити
Предлагам
Рефинансиране и обединяване на неизгодни кредити

Бепзплатна финансова консултация! Запазете час на номер 0893 542 955 /отговарям и на Вайбър/ Оказване на съдействие за теглене на кредит, рефинансиране на текущи задължения, обединяване на кредити за…

Снимка номер 1 за Рефинансиране на бързи кредити
Предлагам
Рефинансиране на бързи кредити

Запишете час за безплатна финансова консултация на телефон 0893542955. Отговарям и на Вайбър. Ще получите пълно съдействие и разбиране онтосно вашия проблем. Съдействаме за рефинансиране на голям брой…