Предлагам

Всички видове застраховки

8 преглеждания

Здравейте, казвам се Стефан Арсов и използвам възможността да Ви уведомя, че представлявам застрахователен брокер „Кредит Център“ ООД.
Ние акцентираме върху качественото обслужване на клиентите, чрез изграждане на дълготрайни партньорски отношения. Анализ и оценка на риска с цел осигуряване на оптимална застрахователна защита на:
Вашето семейството – Злополуки, застраховка „Живот“, здравни застраховки, медицински разноски в чужбина и др.
Вашият Дом – Апартамент, къща, вила, обзавеждане, електроуреди, аудио и видео техника, стопански сгради, отговорности и др.
Вашият Бизнес –злополука на служители, здравни застраховки, производствени сгради, офиси, търговски обекти, машини и съоръжения, оборудване и офис техника, стоки и продукция, прекъсване на дейността, отговорности, товари по време на превоз, финансови загуби, земеделски култури и др.
Вашите автомобили – Каско, Гражданска отговорност, Злополука на местата, помощ при пътно-транспортно произшествие или авария на пътя и др.
На добра цена - при Нас получавате индивидуален подход, бързо, коректно обслужване и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие.
Предвид ситуацията, услугата е изцяло дистанционна, без да изисква клиента да ходи в офиси или да се среща с някой, освен разбира се, ако предпочита да има личен контакт !


За контакт: Стефан Арсов
Телефон: 0896 855 767; 0885 244 113
e-mail: sarsov@creditcenter.bg

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази обява Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на обявата.

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за Тегли кредит и участвай в томбола
Предлагам
Тегли кредит и участвай в томбола

Тегли кредит днес от 100 до 5000лв. и получи парична награда до 500 лв.+ материални подаръци ,комплект вина .Бързо одобрение до минути . Само с лична карта! Обявата важи само за Шумен и областта!

Снимка номер 1 за Съдействие за кредити
Предлагам
Съдействие за кредити

Съдействаме, за потребителски кредити към банка с малък лихвен процент! Ако имате лоша кредитна истори, много кредити и не се справяте със задълженията, ние съдействаме за вашето решение! Трябва да сте…

Снимка номер 1 за Търсите бизнес проекти за инвестиции.
Предлагам
Търсите бизнес проекти за инвестиции.

Имате ли търговски проект, в който липсва капитала за неговото изпълнение? Свържете се с мен за дискусии относно възможно сътрудничество на основата на партньорство. Бъдете свободни от финансови притеснения…

Снимка номер 1 за Надомна работа/ Избери Консултант или партньор/
Предлагам
Надомна работа/ Избери Консултант или партньор/

Работата е особено подходяща за майки по време на майчинство, студентки и дори за работещи жени! Стани един от ПЪРВИТЕ консултанти или клиенти на компания Фаберлик в нашата област. Компанията е от три…