Предлагам

ВиК ремонти отпушване на канали софия

12 преглеждания

Торнадо 2000 ЕТ София - компания, която се е утвърдила на пазара с качествена работа и достъпни цени! Разполагаме с най-добрите ВиК техници с дълг професионален опит и със съвременна техника от най-висок клас, за да можем да сме Ви максимално полезни.
Работим вече над 25 години в тази сфера и се доказваме всеки ден с резултатите от работата ни! За нас клиентите са на първо място и се стремим винаги да остават доволни, така през годините изградихме постоянна клиентела, понеже когато са доволни клиентите ни сме доволни и ние.
Нашите водопроводчици работят 24/7- 365 дни в годината, реагираме до 2 часа от обаждането Ви и възможно най-бързо отстраняваме проблема. Извършваме всякакъв вид ВиK услуги на конкурентни цени с гаранция за качество! Потърсете ни и гарантираме, че ще останете доволни!
Ние предлагаме отпушване на канали, сифони, мивки,тоалетни, маслоуловители и др. Отпушваме запушени канали с вибро пружини, помпи и спец. водопроводна техника. Без значение къде е запушването, ние ще го отпушим с лекота.

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази обява Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на обявата.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Отпушване на канали софия
Предлагам
Отпушване на канали софия

Ние сме ВиК Торнадо 2000 София Нашите водопроводчици работят 24/7- 365 дни в годината, реагираме до 1 час от обаждането Ви и възможно най-бързо отстраняваме проблема. Извършваме всякакъв вид ВиK услуги…

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за Отпушване на канали отпушване на тоалетни ВиК услуги София
Предлагам
Отпушване на канали отпушване на тоалетни ВиК услуги София

Аз съм специалист в предлагането на професионални ВиК услуги в София и София - област. Може да ми се обадите по всяко време, за да обсъдим всички детайли на възникналата авария. Услугата ще се извърши…

Няма добавени снимки
Предлагам
Вик услуги на територията на област Плевен

Монтажни и ремонтни ВиК услуги: -Отстраняване на течове, -Отстраняване на аварии, -ВиК на бани, -Подмяна на щрангове, -Смяна на кранове, -Смяна на душ батерии, -Смяна на меки връзки, -Смяна на тръби,…

Снимка номер 1 за Пелетна камина BELLA отоплителни инсталации за всеки дом
Предлагам
Пелетна камина BELLA отоплителни инсталации за всеки дом

Продажба и монтаж на пелетни камини сухи и с водна риза Лизинг на всички системи Изграждане на отоплителни инсталации за всеки дом Изграждане на соларни системи за топла вода 0882266664

Снимка номер 1 за ВиК услуги по домовете
Предлагам
ВиК услуги по домовете

Монтаж и демонтаж на мивки, тоалетни, моноблокове, казанчета, смесители, душове, кранове, водомери и други. Отстраняване на течове и поправка на всички ВиК аксесоари.