Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Продавам
15.00 лв

Възстановяваща маска HAIR MASK restores & hydrates

3 преглеждания

Възстановяваща маска HAIR MASK restores & hydrates на 4A Natural има комплексно действие върху косата. Благодарение на аргановото масло, косата ще възвърне естесвения си блясък и мекота. Здравата коса е знак за красота. Всеки се стреми към красива и гъста коса. За да се постигането на това е необхдимо използването на правилна козметика съставена от природни съставки, а не като масово използваните продукти, които са пълни с парабени и изскуствени съставки. Серията за коса на 4A Natural е подходяща за всеки тип коса. Натуралните и органични съставки не могат да предизвикат странични реакции или да предизвикат алергии. Всеки един продукт е създаден в професионални лаборатории от експерти в сфетарата на бългатското производство на козметични и медицински продукти.
За повече инфорамция се обади на (+359) 89 491 2611 или постеи онлайн магазина на 4A Natural, за да разгледаш подробно вски един продукт.
https://www.4anatural.com/

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.