Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Стреч Фолио от Топ Качество - СКОРПИОПЛАСТ

Не се колебайте когато стане дума за хранително или палетизиращо стреч фолио от топ качество - Скорпиопласт със сигурност е правилния избор. Компанията е на пазара от над 25 год. и предлага дълъг набор от найлонови и пластмасови изделия на много фирми и физически лица както на едро, така и на дребно.
Страхотното стреч фолио на Скорпиопласт е с гарантирано качество и се продава на цени, подходящи за всеки вид бюджет. Продуктите се произвеждат в контролирана среда от висококвалифицирани експерти в производството с помощта на най-модерните машини и материали.
Поръчайте хранително или палетизиращо стреч фолио от официалния уебсайт на компанията или с телефонно обаждане на посочения номер. Може да научите повече за компанията или прегледате повече продукти в онлайн магазина на Скорпиопласт от тук:
https://scorpioplast.com/folia/paletizirashto-strech-folio/

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за POS принтер 3Logic
Продавам 139.00 лв.
POS принтер 3Logic

POS принтер 3Logic 801-UE - 80мм, USB/Ethernet, с автоматичен нож • Скорост на печат: Бърз и ефективен 250 мм/сек • Ширина на хартията: 80 мм • Максимална резолюция: 230dpi • Интерфейс: USB+Ethernet •…

Снимка номер 1 за Санитарни медицински предпазни маски.
Продавам 40.00 лв.
Санитарни медицински предпазни маски.

Предпазни медицински маски за лице. За многократна употреба, двуслойни, памучни.

Снимка номер 1 за Медицински маски
Продавам 30.00 лв.
Медицински маски

Трипластни медицински маски за еднократна употреба, произведени от висококачествена немска производствена линия и висококачествени материали. за количества от 1-500 кутии цена без ддс 0.60ст за количества…