Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Сондаж за вода,търсене на вода с георадар

277 преглеждания

Водата е извор на живот,без вода живот няма,предлагам, ГЕОФИЗИЧНО, Проучване за вода ,регистрация на сондажи,и кладенци,видео заснемане на сондажи,телефон за връзка 0876778357,заснемане на подземни водни тела,на дълбочина до 3000 метра, с 2 вида специализирана техника, дистанционно търсене, и потвърждение с георадар, определяне на дълбочина ,и дебит, предварителното проучване се прави с цел установяване наличието, дълбочината, и дебита на подземен воден поток, така вие може да изчислите сами, разходите за за бъдещ сондаж, и спестявате доста средства ако няма вода, без предварително проучване рискувате да направите празни сондажи, за който ще платите 5-10000лв, и все пак няма да имате вода, работим в цяла България. цената на това проучване е до 100 метра 500лв, за 1 парцел, за 2, и повече 450лв.до 200 метра-700лв. До 300 метра-1000лв,до 3000 метра-3000лв.посетете и нашият сайт https://waterbg.net/ телефон за записване 0876778357.ПРИ СОНДАЖ,ЦЕНАТА ЗА ПРОУЧВАНЕТО СЕ ПРИСПАДА,ОТ ЦЕНАТА НА СОНДАЖА.
Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено. “
„Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне. “
„Водата, водата! От кога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. Ето - става. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате.
„Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да има“ за записване се обадете на 0876778357.Изкопаване на кладенец,търсене на вода,намиране на вода с багети,откриване на вода за сондаж,Сондажи за вода. Сондиране за вода. Дупчене за вода. Пробиване за вода. Сонда за вода. Sonda za voda. Сондажи за вода .Благоевград,Сондажи за вода Варна,Сондажи за вода. ВЕЛИКО ТЪРНОВО,Сондажи за водаВИДИН,Сондажи за вода ВРАЦА,Сондажи за водаГАБРОВО,Сондажи за вода ДОБРИЧ,Сондажи за вода .КЪРДЖАЛИ,Сондажи за вода .КЮСТЕНДИЛ,Сондажи за вода. Сондажи за вода ЛОВЕЧ,Сондажи за вода МОНТАНА,Сондажи за вода .ПАЗАРДЖИК,Сондажи за вода ПЛЕВЕН,Сондажи за вода ПЕРНИК,Сондажи за вода ПЛОВДИВ,Сондажи за вода РАЗГРАД,Сондажи за вода РУСЕ,Сондажи за вода .СИЛИСТРА,Сондажи за вода СЛИВЕН,Сондажи за вода СМОЛЯН,Сондажи за вода СОФИЯ,Сондажи за вода СТАРА ЗАГОРА,Сондажи за вода ТЪРГОВИЩЕ,Сондажи за вода ХАСКОВО,Сондажи за вода ШУМЕН,Сондажи за вода ЯМБОЛ.Сондажи за вода БУРГАС.Сондажи за вода СЪРБИЯ,Сондажи за вода ГЪРЦИЯ.Сондажи за вода МАКЕДОНИЯ,Сондажи за вода РУМЪНИЯ

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Металдетектори
Предлагам
Металдетектори

Продавам дистанционни локатори, OMNISKOP - 4000, long range locator, за търсене на заровени в земята метали, кухини, пещери, и вода от разстояние до 1000м, дълбочина 8м в зависимост от големината на обекта,…