Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Система за автоматично застопоряване на тир камиони

ДОСТАВКА, МОНТАЖ И РЕМОНТ на система за автоматично застопоряване на тир камиони, паркирали в товаро-разтоварен пункт. Системата гарантира напълно безопасността на операциите на товаро-разтоварване.

Автоматично засичане / Оптимална блокировка

Блокиращия лост се приспособява сам към различните видове колела, височината на блокировката е пропорционална на диаметъра, позволявайки по този начин защита на интегритета на калниците.

Електрохидравличната система за автоматично застопоряване на камиони е надеждна и здрава и гарантира безопасността на операциите по натоварване и разтоварване, предотвратявайки всяко движение на превозното средство, независимо дали е преднамерено или не.

Системата се инсталира бързо и лесно от нашите екипи като се свързва с вече наличните изравнителни платформи и секционни врати.

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за POS принтер 3Logic
Продавам 139.00 лв.
POS принтер 3Logic

POS принтер 3Logic 801-UE - 80мм, USB/Ethernet, с автоматичен нож • Скорост на печат: Бърз и ефективен 250 мм/сек • Ширина на хартията: 80 мм • Максимална резолюция: 230dpi • Интерфейс: USB+Ethernet •…

Снимка номер 1 за Санитарни медицински предпазни маски.
Продавам 40.00 лв.
Санитарни медицински предпазни маски.

Предпазни медицински маски за лице. За многократна употреба, двуслойни, памучни.

Снимка номер 1 за Медицински маски
Продавам 30.00 лв.
Медицински маски

Трипластни медицински маски за еднократна употреба, произведени от висококачествена немска производствена линия и висококачествени материали. за количества от 1-500 кутии цена без ддс 0.60ст за количества…