Предлагам

Шофьорски курсове и Опреснителни часове-гр.Пловдив

9 преглеждания

Време е за шофьорски курс?! Не отлагай повече- бъди независим на пътя. Заложи на пълно и качествено обучение и се превърни в отговорен, способен водач на автомобил.

Възможности:
- Стандартен шофьорски курс за кат. Б
- Опреснителни/Допълнителни часове- Ако усещате необходимост да опресните и актуализирате знанията и уменията си по шофиране, не се колебайте и заявете брой опреснителни часове по ваш избор.
Нека шофираме сигурно и безопасно!!!
- Ускорен шофьорски курс за кат. Б -
за онези от вас, които са изключително мотивирани и нетърпеливи или разполагат с ограничен период от време да се научат да шофират.

Посетете: www auto-gozmanov.com
Харесайте: https://m.facebook.com/gozmanov.avtoinstruktor/

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази обява Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на обявата.

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за Изгодни Шофьорски Курсове!
Предлагам
Изгодни Шофьорски Курсове!

Изгодни Шофьорски Курсове. Кормувания в удобно за Вас време. Безплатни материали за самоподготовка. Съдействие за подготовка за теоретични изпити. Разсрочено плащане. За контакти: 0889605425 За повече…

Снимка номер 1 за Автошкола Варна Валек
Предлагам
Автошкола Варна Валек

Шофьорски курс на територията на гр. Варна за категория „В” и „АМ”. Състои се от два модула на обучение - теоретичен 40 учебни часа и практически 31 учебни часа. Други дейности: Опреснителни часове, Шофьорски…