Продавам
15.90 лв

Шлем пази лицето

5 преглеждания

Най - висок клас изработка на предпазен шлем за многократна употреба . Дебелина на материал - 1 мм, което го прави изключително устойчив на надрасквания и удари. Предпазният шлем пази лицето от невидимите миниатюрни пръски от устата на събеседника. Може да се носи върху очила. Отлични оптични качества.

ВАЖНО: Повечето предлагани шлемове на пазара са от много тънък плексиглас 0.30мм, и след второ, трето почистване с дезинфектант стават непотребни. Гаранция на качеството и сертификат на материалите. ЗА КОЛИЧЕСТВА И ОТСТЪПКИ МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ !!! 1000бр. на ден - ПРОИЗВОДИТЕЛ !

Цена за 1 брой – 15,90 лв
над 20 броя: (цена по договаряне)
Цена без ДДС

ОПИСАНИЕ:

- Покрива очите, носа, устата и ограничава допира до тях
- За многократна употреба
- Лесно се почиства
- Регулатор на размера
- Материал (Полиетилен терефталат / PЕT) Най - висок клас на химико устойчивост и не се разгражда от дезинфектант - дебелина 1 мм (силно устойчив на почиставане с дезинфектант, надрасквания и удари)
- Устойчив на Дезинфектант
- Предпазен шлем - 190 х 130 х 250 мм

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази обява Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на обявата.

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за POS принтер 3Logic
Продавам
139.00 лв
POS принтер 3Logic

POS принтер 3Logic 801-UE - 80мм, USB/Ethernet, с автоматичен нож • Скорост на печат: Бърз и ефективен 250 мм/сек • Ширина на хартията: 80 мм • Максимална резолюция: 230dpi • Интерфейс: USB+Ethernet •…

Снимка номер 1 за Санитарни медицински предпазни маски.
Продавам
40.00 лв
Санитарни медицински предпазни маски.

Предпазни медицински маски за лице. За многократна употреба, двуслойни, памучни.

Снимка номер 1 за Медицински маски
Продавам
30.00 лв
Медицински маски

Трипластни медицински маски за еднократна употреба, произведени от висококачествена немска производствена линия и висококачествени материали. за количества от 1-500 кутии цена без ддс 0.60ст за количества…