Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Продавам
30.00 лв

Протектори за високи токчета Pro High Heel

11 преглеждания

Pro High Heel - протектори за високитокчета - 1 индивидуален пакет съдържа 3 чифтa / S,M,L / протектори за високи токчета прозрачни или черни ;
Pro High Heel - протектори за високитокчета инвестиция в безопасност!
Pro High Heel - протектори за високитокчета - Аксесоар за всеки случай, дискретно съхраняван в сатенена торбичка в чантата Ви!
С Pro High Heel - протектори за високитокчета - стигате навсякъде елегантна и на висок ток!
Pro High Heel - протектори за високитокчета - Оригиналният и най-добрия начин да защитите високите си токчета!
Pro High Heel - протектори за високитокчета - проектирани са, за да предотвратят потъването на токовете в тревата. Чрез увеличаване на площта на дъното на тока (по дискретен и елегантен начин), протекторът разсейва налягането, така че можете да вървите през неподдържани или неравни повърхности с лекота.
• Предотвратява потъването на високи токчета в тревата
• Предпазва от калдъръм, тухли, решетки и дървени палуби
• Предотвратява повреждане на антични подове и тъкани килими
• Запазва обувки (държи ги-и вие, изглежда страхотно!)
• Перфектен за сватби, събития на открито и ежедневна употреба
• Многократна употреба!
Pro High Heel - протектори за високи токчета те са идеалното решение за разходка в парка, градински партита или сватби. Избягвайте потъващото усещане при ходене и предпазвайте любимите си обувки.
Pro High Heel - протектори за високи токчета правят стоенето на тревата безопасно, лесно и нежно! Предпазват от пропадане и заклещване на тока в метални решетки, стъпала на ескалатори, дървени настилки и др.
Стъпвайте уверено и избягвайте притеснението, че високите Ви токчета се забиват в тревата.
В два цвята: черно / кристал с брокатени частици
Размери: 3 размера /Small+Medium+Large /
• Размер Tесен (S) = 6-8мм
• Размер Среден (M) = 8-11мм
• Размер Широк (L) = 11-14мм
Избягвайте досадните драскотини и щети по токчетата! Когато използвате протектори на високи токчета Pro High Heel, можете да ходите с повишена стабилност и да сведете до минимум риска от злополуки.
• Протекторите за високи токчета са за многократна употреба!
• Дискретени и много ефективени!
• 1 индивидуален пакет съдържа 3 чифтa / S,M,L / протектори за високи токчета прозрачни или черни;
Поставят се върху края на токчето Ви, захващат се плътно, спират потъването на тревни терени, заклещването на тока в решетки, стъпала на ескалатори, благодарение на увеличената повърхност на основата на тока.
Благодарение на уникаленият дизайн, Вие имате нужда от 3-те размера, за да покриете всичките си видове токчета. Те са почти невидими, когато се носят на трева, така че можете да ги носите с увереност.
Защитете любимите си високи токчета с Pro High Heel – протектори за високи токчета - почти невидими протектори за Вашите любими токчета. Pro High Heel са тук, за да сложат край на цялата Ви болка и неудовлетвореност от високите токчета!
Избягвайте досадните драскотини и щети по токчетата!Когато използвате протектори на високи токчета Pro High Heel, можете да ходите с повишена стабилност и да сведете до минимум риска от злополуки.
Изберете комплект от 3-те размера в цвят черно или кристал с нежен брокат

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Едностаен рекуператор със запазване на топлината SR700Titon
Продавам
690.00 лв
Едностаен рекуператор със запазване на топлината SR700Titon

SR700 Single Room Heat Recovery Unit от Titon е едностаен рекуператор с възстановяване на топлина, осигуряваща непрекъснат въздушен поток. Той извлича застоял, влажен и замърсен въздух и го замества с…

Снимка номер 1 за Пречистване и овлажняване на въздуха Daikin  MCK55W
Продавам
1350.00 лв
Пречистване и овлажняване на въздуха Daikin MCK55W

филтърПречистване и и овлажняване на въздуха в един уред – Daikin MCK55W – най-новият и мощен въдухопречиствател . Той е проектиран по технологията Flash streamer и улавя и най-финните частици прах. MCK55W…

Снимка номер 1 за foobot  монитор за качество на въздуха на закрито
Продавам
480.00 440.00 лв
foobot монитор за качество на въздуха на закрито

foobot е първият интелигентен монитор за качеството на въздуха, който дава на потребителите ясна и визуална представа за това какво е качеството на въздуха в техния дом / офис и знанията за предприемане…

Снимка номер 1 за Дезенфекция в климатичните системи mini UV LED
Продавам
670.00 620.00 лв
Дезенфекция в климатичните системи mini UV LED

mini UV LED за сплитове, конвектори и трудно достъпни места. Mini-split климатични системите стават все по-популярни в целия свят. За съжаление те, както и всички климатични системи са склонни към вътрешен…