Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Пречиствателна станция за отпадъчни води ВС 4

Пречиствателната станция за отпадъчни води ВС – 4 е съоръжение, което е част от оборудването на почти всяка новопостроена еднофамилна къща в Българя. Тя е от серията пречиствателни станции за отпадъчни с технология Bio Cleaner на чешкия производител Envi pur и вече над 15 години е най-търсената и предпочитана пречиствателна станция в България.
Технологията на пречистване е аеробен биологичен процес, който не изисква допълнителна поддръжка и консумативи. Оразмерена е за експлоатация от едно средно статистическо българско семейство от 4 + човека. Именно затова е най-купуваното съоръжение от този тип през последните години.
Пречиствателна станция за отпадъчни води ВС – 4 се предлага от фирма Ейч Джи Енд Сонс, която е предствител на чешката фирма Енви пур за цяла България.
Пречиствателните станции на чешката фирма Енви пур се доказаха като най-качествените пречиствателни съоръжения, които не създават никакви проблеми и нямат нужда от консумативи и специална поддръжка. Именно затова те са и най-търсените Биологични пречиствателни станции за отпадъчни води.

На фирменият сайт на фирма Ейч Джи Енд Сонс http://hg-sons.com всеки може да види много снимки и видеоклипове на стотиците пречиствателни станции, монтирани на територията на цяла България. За запитване иполучаване на оферта изпратете въпросите си на : http://hg-sons.com/kontakti.html

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за за красива градина
Продавам 800.00 лв.
за красива градина

метални изделия за дома и градината

Продавам 650.00 лв.
Зеле "кьосе 17"

Продавам зеле сорт кьосе в с.Брадвари, може и разнос в околността.Телефон за връзка 0888298301 Иван Донев