Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Пране на мека мебел, меки подови настилки

6 преглеждания

- Почистване и изпиране на меки подови настилки - мокети, килими, пътеки, велтер и др.
За целта използваме професионални машини и специални препарати, които не вредят на Вашето здраве, като подбираме вида им според материала на подовата настилка и степента на замърсяване.

- Пране на мека мебел (меки текстилни тапицерии) - с помощта на екстрактор се извършва шампуниране на тапицерията, състоящо се в нанасяне на перилен разтвор.Тази процедура спомага за дълбочинно почистване на тапицерията, както и за премахване на всякакъв тип петна. Подсушаването се извършва с помощта на мощни водосмукачки.

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Професионално почистване МЕЛАНИ предлага Основно почистване
Предлагам
Професионално почистване МЕЛАНИ предлага Основно почистване

Професионално почистване МЕЛАНИ предлага основно професионално почистване, след предварително уговорен оглед на малки и големи обекти,в зависимост от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ: Офиси,хотели,сгради,жилищни блокове,апартаменти,къщи,складове…

Снимка номер 1 за Абонаментно почистване
Предлагам
Абонаментно почистване

Професионално почистване МЕЛАНИ предлага абонаментно почистване на обекти, в зависимост от договорката между ВЪЗЛОЖИТЕЛ (Вие) и ИЗПЪЛНИТЕЛ (Ние). Количеството работа се разпределя на наши служители -…