Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Почистващи кърпички с алкохол

Почистващи кърпички с алкохол – 110 броя

Многофункционални почистващи кърпички с алкохол, идеални за повечето повърхности в офисите или около дома. Всяка кърпа оставя свеж хигиеничен аромат върху почистената повърхност. 100 броя в опаковка.
Състав: изопропилов алкохол 70%, вода 30%. Начин на употреба: За офис и домакински грижи. 1. Отстранете капака от контейнера. 2. Издърпайте кърпата през отвора на капака (не прокарвайте пръста си през отвора на капака). 3. Издърпайте кърпата, докато се откъсне. 4. Винаги затваряйте капака, за да избегнете изсушаване. Изхвърлете след еднократна употреба. Предупреждения: Запалим, пазете от огън или пламък.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да не се използва като бебешки кърпички. Съхранение: Съхранявайте на тъмно и хладно място. Пазете от замръзване и избягвайте прекомерната топлина.

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за Камагра (Kamagra)
Продавам 25.00 15.00 лв.
Камагра (Kamagra)

Разгледайте останалите ни продукти и направете поръчка само с няколко клика на: https://stimulant-shop.com/ Нека съм честен към вас, успехът по всички "каубоу" в леглото се дължи на продукта…

Снимка номер 1 за Американска храна K9 PRO USA професионална
Продавам 49.00 лв.
Американска храна K9 PRO USA професионална

Професионална американска храна K9 PRO USA за кучета от всички породи. Храната е без съдържание на зърнени култури. K9 Professionals е професионална серия храна за кучета произведена в САЩ от висококачествено…