Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Продавам
8.50 лв

Почистващ гел за ръце Alta Oils, 70% спирт денат и лавандуло

2 преглеждания

В състава на продукта е включена 100 % натурална вода от лавандула, която е произведена в нашата дестилерия в долината на Розите. Водата от лавандула е с високо антибактериално, антимикробно и антисептично действие. Тя спомага за подхранването на кожата като неутрализира неблагоприятното и изсушаващо действие на алкохола в състава. Водата от лавандула е един от от най-ефективните антибактериални и антивирусни продукти, които са напълно натурални.

Основните предимства на антибактериалния гел за ръце Alta Oils Ltd са:

- Изключително ефективното антибактериално въздействие върху кожата на ръцете;
- След нанасяне, гелът прониква незабавното в кожата, премахвайки бактериите в порите, а съдържащата се лавандулова вода осигурява подхранване на кожата и неутрализиране на изсушаващия алкохол в продукта;
- След нанасяне, продуктът създава уникален защитен слой върху кожата на ръцете, който предпазва от последващи бактериални атаки в продължение на дълъг период от време;
- Безопасен за дълготраен период на употреба при ежедневно ползване;
- Продуктът притежава и редица последващи благоприятни ефекти, предвид въздействието на лавандуловата флорална вода в състава.

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.