Предлагам

Онлайн синхронно обучение и консултации!

Добавена 44 преглеждания

Настоящите събития свързани с разпространение на коронавируса в световен мащаб, принудиха правителствата да вземат предпазни мерки.
В тази връзка все повече се препоръчва широкото използване на дистанционната / онлайн форма за работа и обучение.
Въпреки залегналите стратегии на правителствата на България още от далечната 2001 г, за изпълнение на програмата е-България точно в този момент се оказва, че на практика е неприложена и неработеща.
Дистанционите обучения, които сега се опитват да „съживят“ някои учебни заведения и предлаганите такива от школи с използването на виртуална класна стая е по-скоро самообучение, тъй като при тях отсъства или е твърде ограничен живият контакт с преподавателя в момента на проверка на заученото.
Учебен център „СПОЛУКА“ практикува онлайн синхронно (с преподавател, в реално време) обучение вече седем години. Обучаваме курсисти от всички краища на страната и Европа по учебни предмети и чужди езици.
По този начин постигаме няколко цели:
1. Достъп до качествено обучение на всеки желаещ, независимо от неговото местонахождение, часова разлика, пол, възраст, социален статус, здравословно състояние.
2. Спестяване на време и средства за пътуване до мястото за обучение.
3. Гъвкавост на времето за провеждане на обучението.
4. Използване на подходяща за съответният курсист или група методика на преподаване.
5. Спестяват се средства на курсиста за закупуване на учебни материали – центърът ги предоставя безплатно в електронен вид.
Бихме искали да споделим, че в не малка степен срещаме недоверие и скептицизъм у хората избрали нашият метод на онлайн обучение.
Обратната врзъка с такива наши курсисти показа, че само след едно-две занятия всички те са впечатлени и вече с променено отношение. Това може да се прочете и в техните отзиви публикувани на нашата фейсбук страница.
Разбира се, онлайн обучението няма да измести в скоро време традиционното, но е отлична негова алтернатива и допълнение.
Екипът на учебен център „СПОЛУКА“ е на ваше разположение.
+359893324800

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази обява Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на обявата.

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за Математика, онлайн, курсови, уроци
Предлагам
Математика, онлайн, курсови, уроци

Онлайн, математика, за ученици и студенти, решават се задачи в реално време, допълнителни обяснения, уроци, по време, най - удобно от 8ч, до20ч, Viber898356330, Skype lyubomir.yanakiev, предварителна…

Снимка номер 1 за Висша математика
Предлагам
Висша математика

МАТЕМАТИКА – специално за вас! Индивидуален подход, на всички нива, за ученици, кандидат-студенти, и студенти. Гарантиран успех, при сериозно отношение. Решаване на задачи в реално време. http: //matematika-uroci.com/

Снимка номер 1 за Математика
Предлагам
Математика

Подготовка по математика за ученици и студенти!!!- 0898-356-330- Янакиев. Индивидуален подход, на всички нива, за ученици, кандидат-студенти, и студенти. Гарантиран успех, при сериозно отношение. Решаване…

Снимка номер 1 за Математика за вас!
Предлагам
Математика за вас!

Математика за ученици и студенти 0898356330 Янакиев. Може и онлайн, решаване на задачи в реално време.

Снимка номер 1 за Групи за деца от 5 до 6 клас
Предлагам
Групи за деца от 5 до 6 клас

Курс по Английски език за деца от Езиков Център Асториа Груп – да учим Английски език с усмивка! Курсовете ни за деца и ученици са специално разработени по методология, която е съобразена със специфичния…