Предлагам

Монтаж само на Крило-Табла без каса на метални,дървени каси.

3 преглеждания

Здравейте предлагам монтаж само на Крило - Табла без каса на метални или дървени каси на старите панелни жилища. Монтажа включва поставяне на нови панти и насрещник, подрязване във височина монтаж на нова дръжка.Обявената цена е за монтаж е за 1 бр. Врата.За повече от 1 бр.Цената е по 50 лв.Извършвам и оглед на адрес който се заплаща 25 лв.
Сега ,къде се продават подходящите крила,вариантите са два-
1.Магазин Баухаус гр.София.Намира се на гърба на Централна Жп Гара срещу ТЕЦ София.Там има от 5 до 7 цвята в зависимост от нуждите ви.Има едно крило изрязано за стъкло,но вътре не е поставено въпросното стъкло,продава се така.
2.Магазин Практикер-Люлин,там има само крила на фирма Модулато, които са само на грунд и са модел Класик.Те позволяват боядисване със цвят по избор.Размерите които стават са 65 см за баня и 75 см за кухня,от тях има налични в магазина.За вратата на хола с размер 85 см се прави поръчка от завода им и се чака 30-35 календарни дни..Всичките са плътни без остъкление.Към крилата трябва да си закупите и отделно дръжка.На една от снимките съм показал как се определят посоките на отваряне лява или дясна.Крилата трябва да са ФАЛЦОВИ.

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази обява Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на обявата.

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за Стъкларски услуги
Предлагам
Стъкларски услуги

Всички видове стъкларски услуги по домовете

Снимка номер 1 за Монтаж на врати
Предлагам
Монтаж на врати

Извършвам монтаж на входни и интериорни врати. Цените варират в зависимост от вида и модела на вратата. Минимум 50 лв, максимум 120 лв. За полски, руски, украински и др. с неподрязани тавани цената е…

Снимка номер 1 за DOORS SOFIA- Разнообразие на интериорни и входни врати
Предлагам
DOORS SOFIA- Разнообразие на интериорни и входни врати

Doors Sofia предлага на своите клиенти широка гама от входни и интериорни врати в град София и Велико Търново. Продуктите ни разполагат с необходимите сертификати за качество. Нашата фирма се развива…