Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Монтаж на Крило-Табла без каса на метални,дървени каси-70 лв

Здравейте предлагам монтаж само на Крило - Табла без каса на метални или дървени каси на старите панелни жилища. Монтажа включва поставяне на нови панти и насрещник, подрязване във височина монтаж на нова дръжка.Обявената цена е за монтаж е за 1 бр. Врата.За повече от 1 бр.Цената е по 55 лв.Извършвам и оглед на адрес който се заплаща 25 лв.
Сега ,къде се продават подходящите крила,вариантите са два-
1.Магазин Баухаус гр.София.Намира се на гърба на Централна Жп Гара срещу ТЕЦ София.Там има от 5 до 7 цвята в зависимост от нуждите ви.Има едно крило изрязано за стъкло,но вътре не е поставено въпросното стъкло,продава се така.
2.Магазин Практикер-Люлин,там има само крила на фирма Модулато, които са само на грунд и са модел Класик.Те позволяват боядисване със цвят по избор.Размерите които стават са 65 см за баня и 75 см за кухня,от тях има налични в магазина.За вратата на хола с размер 85 см се прави поръчка от завода им и се чака 30-35 календарни дни..Всичките са плътни без остъкление.Към крилата трябва да си закупите и отделно дръжка.На една от снимките съм показал как се определят посоките на отваряне лява или дясна.Крилата трябва да са ФАЛЦОВИ.

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за Извършвам ремонт и реглаж на алуминиева и ПВЦ дограма
Предлагам
Извършвам ремонт и реглаж на алуминиева и ПВЦ дограма

Извършвам ремонт и реглаж на алуминиева и ПВЦ дограма, поставяне и ремонтиране на алуминиеви врати за баня, смяна на автомати на врати, постявяне и ремонт на комарници, поставяне и ремонтиране на интериорни…