Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Масажи Сапарева Баня в Салон Прилив

Салон за здраве и красота “Прилив” предлагаме масажи за Сапарева Баня като иновативни услуги за подобряване здравето на Вашето лице и тяло. Разполагаме с две локации в България. Едното ни студио се намира в Хотел „Silver Beach“, гр. Бяла, област Варна, а другото на улица “Германея 38А в град Сапарева Баня. В Салон “Прилив ни извършваме както класическите масажи на цяло тяло или части от него, така и иновативни масажи със специфични уреди за всеки един от тях. Класически масажи ще успеете да намерите и двете наши локации, но целият пакет от иновативни масажи ще срещнете единствено в салона ни в Сапарева Баня. Ето и някои от най- често избираните масажи и техните цени:

Класически Масажи

Масаж за цяло тяло - Релаксиращ 60мин - 60лв
Масаж за цяло тяло - Спортен масаж 60 мин. - 70 лв
Масаж за цяло тяло - Дълбокотъканен 60мин - 70лв
Частичен масаж - гръб + крака + ръце - 40мин - 40лв
Частичен масаж - гръб + ръце + глава - 30 мин - 35лв

Иновативни Масажи
Подводен вакуумен масаж - това е иновативен масаж, който се извършва във вана с помощна на специфична вендуза, която има за цел да възстанови и заздрави цялото. Произлизащ от Русия този вид масаж там е широко разпространен. Цените му варират от 35лв до 60лв в зависимост от продължителността.

Биоенергиен масаж - този вид масаж другият уникален за нас и България. Съчетаващ традиционната китайска медицина и съвременната технология в областта на биоинформатиката, биоенергетиката и неврологията. Цените варират от 35лв до 60лв, като разликата е отново в продължителността.

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за Маникюр по домовете за гр. София
Предлагам
Маникюр по домовете за гр. София

Предлагам услгите маникюр и педикюр по домовете! Услугата маникюр включва: 1. Дезинфекция на ръцете; 2. Отстраняване на стария лак(ако има такъв); 3. Оформяне на ноктите в желаната дължина и форма; 4.…

Предлагам
Експресно тестване здравния статус на организма

Био компютърна диагностика на целия организъм Бързо,Лесно,Безередно 0885150150