Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Масаж и кинезитерапия Сапарева баня

Добре дошли в Goldmann Therapy - масажно студио в Сапарева баня, където ние като кинезитерапевти предоставяме уникални авторски масажи. Нашият опит и иновативен подход гарантират, че сме вашата предпочитана дестинация за хармония и добро здраве .

Като кинезитерапевти съчетаваме традиционни и съвременни техники, изградени върху години опит, за да създадем персонализирани терапии за вас. Нашият уникален авторски подход не само осигурява моментно облекчение, но и насърчава дългосрочно здраве.

Goldmann Therapy се намира в Сапарева баня, предлагайки на нашите клиенти удобен достъп до ексклузивни масажни терапии. Нашата цел е не само да ви предложим релаксация, но и да ви помогнем да постигнете оптимално здраве и баланс във вашето ежедневие.

Посетете нашия сайт и открийте масажа,който търсите :)

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за Маникюр по домовете за гр. София
Предлагам
Маникюр по домовете за гр. София

Предлагам услгите маникюр и педикюр по домовете! Услугата маникюр включва: 1. Дезинфекция на ръцете; 2. Отстраняване на стария лак(ако има такъв); 3. Оформяне на ноктите в желаната дължина и форма; 4.…

Предлагам
Експресно тестване здравния статус на организма

Био компютърна диагностика на целия организъм Бързо,Лесно,Безередно 0885150150