Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Лазерна епилация от естетичен център Сатори

Изживейте света на Satori Laser, известен център за лазерна епилация, разположен в България. В това модерно заведение клиентите могат да очакват изключително обслужване и истинско усещане за лекота.
В Satori Laser екип от сертифицирани медицински терапевти прилага персонализиран подход към всеки клиент, като се стреми да идентифицира най-подходящия метод за постигане на забележителни резултати. Това става възможно благодарение на използването на най-съвременна технология, по-специално на много усъвършенстваните устройства Alma Laser - Soprano Titanium. Тези иновативни инструменти позволяват на центъра да постига впечатляващи резултати по безболезнен, бърз и безопасен начин, независимо от времето на годината, тена или типа кожа.
Най-голямо значение се отдава на безопасността и сигурността в Satori Laser, тъй като студиото стриктно спазва всички приложими стандарти. В допълнение към предоставянето на процедури за безупречна кожа, SATORI осигурява и приятно и успокояващо изживяване. Елегантният и изтънчен дизайн на студиото създава приветлива атмосфера, където клиентите могат да се отпуснат и да се насладят на чаша кафе.
Прочетете повече на https://satorilaser.bg

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за Маникюр по домовете за гр. София
Предлагам
Маникюр по домовете за гр. София

Предлагам услгите маникюр и педикюр по домовете! Услугата маникюр включва: 1. Дезинфекция на ръцете; 2. Отстраняване на стария лак(ако има такъв); 3. Оформяне на ноктите в желаната дължина и форма; 4.…

Предлагам
Експресно тестване здравния статус на организма

Био компютърна диагностика на целия организъм Бързо,Лесно,Безередно 0885150150