Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Курсови работи, дипломни работи, пкс, тези, теми, реферати..

4 преглеждания

Писането на курсова работа, дипломна работа, пкс, теза, тема, реферат, доклад, дисертация и др. е сериозна дейност. От качественото разработване на вашето задание зависи както оценката така и вашето представяне в университета или училище. Ако работите и учите и не намирате достатъчно време за разработване на курсова работа, насреща съм, за да ви помогна. Като опитен професионалист разработвам есета, преразкази, реферати, курсови и дипломни работи по зададени от вас теми. Областите, в които мога да ви бъда полезна, са хуманитарните науки, икономическите дисциплини и други. Смея да твърдя, че интелектуалните услуги, които предлагам в областта на научните работи, са с най-високо качество. Студентите и учениците, които са се доверили веднъж, се обръщат повторно към мен за разработка на нова писмена работа.

Това, което ви обещавам, е сериозно и коректно отношение от моя страна, спазен краен срок и най-важното индивидуално написан за вас текст. Моите разработки са авторски и оригинални. Проверявам всяка писмена работа с програма за откриване на плагиатски текст.

Курсовите работи, които пиша, са съобразени с темата, която ми се предоставя, библиографската справка и следя за спазването на всички изисквания за написването й. Съобразявам се с точното цитиране на използваните източници и авторските мнения. При есето държа на интересното и творческо мнение на авторите ни, като вкарвам много полезна имформация и се съобразявам с обема му. Пиша реферати и преразрази от всяка една област, като следя съвременните автори и ги съпоставям.

При дипломните работи се съобразявам с темата, плана и библиографията им. Правя корекция, като я извършвам в зададения от вас срок. Мога да изготвя план на темата ви или да ви предложа заглавие. В дипломната работа се съобразявам с методите за цитиране и препоръките, които ви е дал научния ви ръководител. Правя научни разработки за почти всички университети в България, колежи и университети в чужбина. Без значение дали следвате за бакълавърска или магистърска степен, обърнете се към мен, за да успеете. Важността писмената работа да е оригинална е основно изискване във всички университети. Преди да получите това, което сте поръчали, проверявам всяка писмена работа в програма за откриване на плагиатски текст. Така ви предоставям проверен продукт и резултата от проверката. При необходимост мога да направя корекции в дадена разработка. Предлагам поправки на вече готови дипломни работи. Или ако сте стигнали до някъде в написването на вашата разработка и срещате трудности в довършването й не се колебайте да се свъжете с мен.

teacher1ilieva@gmail.com
0887820535
Геновева Илиева
https://xn--b1aebanbd0akndfni.xn--e1a4c

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.