Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Курс за Професия Екскурзовод, Пловдив.

1 преглед

Професия "Екскурзовод" е професия с отлични перспективи за работа и развитие, както в България, така и по света.
Обучението по Eкскурзоводство в Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV Ви дава възможност да придобиете необходимите знания и практически умения за упражняване на професията, както и да придобиете Легитимен международен сертификат, който Ви отваря врати за работа по целия свят.

След завършване на обучението, курсистите могат да работят в турагенции, хотели, туристически комплекси, различни туристически обекти като музеи, национални забележителности, като гидове или екскурзоводи на свободна практика.

Обучението се провежда от специално обучени преподаватели-лектори, с дългогодишен опит във воденето на обучения в сферата на туризма и културното наследство.
След завършване на курс за Екскурзоводи, обучаваните имат възможност да положат държавен изпит по регламента, упоменат в ЗПОО на МОН и да получат държавно удостоверение (за курс "Екскурзовод - Базов") или свидетелство по образец на МОН (за курс "Екскурзовод - ІІІ-та степен" Мастър програма).
Разликата в двата курса и в дипломите, издавани в края на обучението е в степента на квалификация.
Държавното удостоверение, издавано за част от професията е по-ниска степен на квалификация в специалността и отразява придобиване на компетенции за професионално обучение, докато ІІІ-та степен на професионална квалификация, с която се добива Държавно свидетелство е най-висока степен по специалността, обхваща цялата професия с принадлежащите й модули и има по-висока стойност пред институциите в Европа и света.
Като държава членка на ЕС, държавните дипломи имат валидност в Европейския блок и са признати в голяма част от държавите по света.

За повече информация и записване, заповядайте при Нас:
Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV
гр. Пловдив, ул. Пролет 2
тел.: 0895622475; 0878677344; 032/632093
mail: cambridge.pld.2021@mail.bg / сайт: http://cambridge-centre.eu

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Курс по Английски Език от Ниво A1 до C1, Пловдив. Стартираме
Предлагам
Курс по Английски Език от Ниво A1 до C1, Пловдив. Стартираме

Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV Ви предлага специализирано обучение по Английски език за начинаещи и напреднали от Ниво A1 до C1. Системата “New Headway” е актуална и комуникативна, развива бързо говорни…

Снимка номер 1 за Курс по Български Език за Чужденци, Пловдив! Изгодни Условия
Предлагам
Курс по Български Език за Чужденци, Пловдив! Изгодни Условия

Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV Ви предлага обучение по Български език за чужденци. При нас може да научите Български език от Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Гръцки, Турски, Руски,…

Снимка номер 1 за Гръцки Език за Начинаещи и Напреднали, Пловдив. Стартираме!
Предлагам
Гръцки Език за Начинаещи и Напреднали, Пловдив. Стартираме!

Искаш ли да говориш езика на Омир? Искаш ли да се потопиш в древността... Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV е правилния избор! Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV – доказан авторитет в езиковото обучение…

Снимка номер 1 за Курс по Испански Език от Ниво A1 до C1, Пловдив. Изгодно!
Предлагам
Курс по Испански Език от Ниво A1 до C1, Пловдив. Изгодно!

Защо да учите Испански език? - За да пътувате, заради културата, райските места и още много причини! Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV Ви предлага специализирано обучение по Испански език за начинаещи…