Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Индустриална прахосмукачка MIHAVAC QF

Oписание
Мощен и надежден индустриален прахоуловител Miha Vac Qf

Намира приложение в различни сектори на промишлеността, където изискванията за чистота и ефективност са на максимално ниво.

Позволява интегриране към процеси, при които има наличие на твърди или прахообразни частици.

Чрез първичната сепарация на интегриран циклон сепаратор, способства за ефективно утаяване на едри частици до 10 микрона.

Последващата филтрация чрез основен полиестерен филтър с висок клас на очистване М8/F8- EU8 ефективно улавя частици до 1 µm.

Индустриалната прахосмукачка е оборудвана с Н14 HEPA филтър като последната степен на очистване е 99.995 %, частици до 0.1 µm.

С цел намаляването на разходи за консумативи, машината е оборудвана с лесно, ръчно, импулсно изтупване на основния филтър, което удължава ефективно неговата работа.
Засмукания материал се събира в метален контейнер за отпадъци с вместимост от 40 литра, без необходимост от допълнителни торби за смет.

Машината е изработена от здрав метален корпус с антикорозионно покритие от прахов полимер.

Двата иновативни вакумни мотора постигат висока смукателна мощност с нисък разход на енергия.
По този начин машината може да работи като стационарна и мобилна, с възможност за ефективно изсмукване на материал с разстояние до 20м от нея.

Независимо от естеството на засмуквания материал, индустриалната прахосмукачка Miha Vac Qf осигурява сигурна и непрекъсната работа на различни обекти, в стремежа ни да поддържаме максимална чистота.

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за POS принтер 3Logic
Продавам 139.00 лв.
POS принтер 3Logic

POS принтер 3Logic 801-UE - 80мм, USB/Ethernet, с автоматичен нож • Скорост на печат: Бърз и ефективен 250 мм/сек • Ширина на хартията: 80 мм • Максимална резолюция: 230dpi • Интерфейс: USB+Ethernet •…

Снимка номер 1 за Санитарни медицински предпазни маски.
Продавам 40.00 лв.
Санитарни медицински предпазни маски.

Предпазни медицински маски за лице. За многократна употреба, двуслойни, памучни.

Снимка номер 1 за Медицински маски
Продавам 30.00 лв.
Медицински маски

Трипластни медицински маски за еднократна употреба, произведени от висококачествена немска производствена линия и висококачествени материали. за количества от 1-500 кутии цена без ддс 0.60ст за количества…