Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Индометацин чист 99 процента на прах.

Indomethacin
Молекулярна формула: C19H16ClNO4.
Синоними: Indocin, Indometacine.

Цена - 60 лв./кг. и куриерски.
За поръчки моля пишете ми на имеил или в контактната форма на саита.

Описание и биологични активности.

Индометацинът е мощно нестероидно противовъзпалително лекарство (НСПВС), което обикновено се използва за хроничен възпалителен артрит. Индометацин се свързва с редки случаи на идиосинкратично лекарствено индуцирано чернодробно заболяване. Индометацин е нестероидно противовъзпалително лекарство (НСПВС) с противовъзпалителни, аналгетични и антипиретични свойства. НСПВС се състоят от агенти, които са структурно несвързани; химичната класификация на НСПВС на индометацин е производно на индол-оцетна киселина с химично наименование 1-(р-хлоробензоил)25-метокси-2-метилиндол-3-оцетна киселина. Фармакологичният ефект на индометацин не е напълно разбран, но се смята, че се медиира чрез мощно и неселективно инхибиране на ензима циклооксигеназа (COX), който е основният ензим, отговорен за катализира скоростта, ограничаваща етапа в биосинтезата на простагландин и тромбоксан чрез пътя на арахидоновата киселина (АА). Индометацинът е открит за първи път през 1963 г. и за първи път е одобрен за употреба в САЩ от Администрацията по храните и лекарствата през 1965 г., заедно с други производни на оцетна киселина като [диклофенак] и [сулиндак], които също са разработени през 60-те години на миналия век. Оттогава индометацинът е широко изследван в клинични проучвания като едно от най-мощните НСПВС за блокиране на синтеза на простагландин и е сред първите НСПВС, които се използват при симптоматичното лечение на мигрена и главоболие, което в крайна сметка става известно като „отговарящо на индометацин“ нарушения на главоболието. Най-често използван при ревматоиден артрит, анкилозиращ спондилит, остеоартрит, остри болки в раменете и остър подагрозен артрит, индометацин в момента се предлага като перорални капсули.

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Продавам 120.00 лв.
Продавам прасета бели и червени дюроци

Продавам прасета бели и червени дюроци и агнета и ярета

Снимка номер 1 за lipovon липовон original
Продавам 40.00 лв.
lipovon липовон original

Ултра ефективна формула за борба с наднорменото тегло – гарантирано отслабване от 3-5 килограма седмично, в зависимост от началното тегло. Изцяло натурален продукт, лесен за приемане – само една капсула…