Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Продавам
480.00 440.00 лв

foobot монитор за качество на въздуха на закрито

12 преглеждания

foobot е първият интелигентен монитор за качеството на въздуха, който дава на потребителите ясна и визуална представа за това какво е качеството на въздуха в техния дом / офис и знанията за предприемане на малки стъпки за подобряването му.
foobot разполага с четири сензора. Проследете съдържанието във въздуха на прахови частици, летливи органични съединения ( VOC's ), CO2, влажност и температура.Той може да "помирише" невидимите, без мирис замърсители във вашата среда и да ги направи видими чрез своя LED дисплей. С един поглед, цветът и широчината на сиянието ще ви покажат съдържанието и състоянието на въздуха във Вашият дом / офис. Проследете замърсителите във въздуха, които влияят на Вашето здраве. Приложението foobot Ви запознава с причините и последиците от Вашите дейности и как те влияят на качеството на въздуха във всяко от местата за наблюдение във Вашия дом / офис. Тя Ви дава показания в реално време и графики на всеки замърсител за определен период от време, започвайки от първия ден. Сега ще можете по-лесно да идентифицирате източниците и моделите на замърсяване.
Открийте източниците на замърсяване и ги отстранете! foobot Ви предупреждава, когато се появи скок на замърсяване, заедно с вида на замърсителя и с колко замърсяване се занимавате. Няма нужда да имате докторска степен, за да разберете Вашия въздух. foobot събира данните, събрани от четирите му сензора. След това събира цялостна оценка, която отразява индекса на качеството на въздуха на Вашия дом/офис по скала от 0 до 100.
foobot работи безпроблемно със SMART термостати и се свързва с вентилационната системата. След това foobot може да поеме вентилационната система и да контролира обновяването на въздушния поток въз основа на измерванията на замърсяването в реално време.
Отворете прозорците си в точното време! Сравнете вътрешния си въздух, наблюдаван от foobot с геолокалния външен въздух - точно от мобилното приложение.
Идентифицирайте замърсителите във въздуха, който дишатe с foobot!
Въздействието върху здравето от замърсители на въздуха в закрити помещения може да се наблюдава скоро след излагане или години по-късно.
Някои ефекти върху здравето могат да се проявят скоро след еднократна експозиция или многократно излагане на замърсител. Те включват дразнене на очите, носа и гърлото, главоболие, замаяност и умора. Такива незабавни ефекти обикновено са краткосрочни и лечими. Понякога лечението е просто - елиминиране излагането на човека на източника на замърсяването, ако то може да бъде идентифицирано. Скоро след излагане на някои замърсители на въздуха в помещението, симптоми на някои заболявания като астма могат да се проявят и дори да се влошaт.
На пазара има голямо разнообразие на модели и марки въздухопречистватели, но от какви точно замърсители сте пречистили въздухът и какво е състоянието и качеството му на закрито във всеки един момент можем да се информирате от приложението на foobot, монитор за качество на въздуха на закрито!

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Пречистване и овлажняване на въздуха Daikin  MCK55W
Продавам
1400.00 лв
Пречистване и овлажняване на въздуха Daikin MCK55W

филтърПречистване и и овлажняване на въздуха в един уред – Daikin MCK55W – най-новият и мощен въдухопречиствател . Той е проектиран по технологията Flash streamer и улавя и най-финните частици прах. MCK55W…

Снимка номер 1 за Едностаен рекуператор със запазване на топлината SR700Titon
Продавам
690.00 лв
Едностаен рекуператор със запазване на топлината SR700Titon

SR700 Single Room Heat Recovery Unit от Titon е едностаен рекуператор с възстановяване на топлина, осигуряваща непрекъснат въздушен поток. Той извлича застоял, влажен и замърсен въздух и го замества с…

Снимка номер 1 за Протектори за високи токчета Pro High Heel
Продавам
30.00 лв
Протектори за високи токчета Pro High Heel

Pro High Heel - протектори за високитокчета - 1 индивидуален пакет съдържа 3 чифтa / S,M,L / протектори за високи токчета прозрачни или черни ; Pro High Heel - протектори за високитокчета инвестиция в…

Снимка номер 1 за Дезенфекция в климатичните системи mini UV LED
Продавам
670.00 620.00 лв
Дезенфекция в климатичните системи mini UV LED

mini UV LED за сплитове, конвектори и трудно достъпни места. Mini-split климатични системите стават все по-популярни в целия свят. За съжаление те, както и всички климатични системи са склонни към вътрешен…