Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Фирмено обучение по английски език по отдели

1 преглед

ФИРМЕНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПО ОТДЕЛИ ОНЛАЙН


Езиков център "АНГЛИКА" организира фирмени онлайн курсове по общ и специализиран английски език, при условия, цени и график, договорени индивидуално за всеки наш корпоративен клиент и при спазване на нашата

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТНие предлагаме:

оферта съобразена със спецификата на дейността на всеки един отдел на компанията
определяне нивата на служителите(след провеждане на входящи тестове)
обучението може да бъде в групи (6-8 курсисти), индивидуално и полуиндивидуално


Пример 1: Голяма компания с няколко отдела:

счетоводен, правен,човешки ресурси,фронт офис, бек офис и други.

1.Определя се нивото на всеки един служител.

2.Изготвя се разпределение по нива за общия английски език н.р. 30 уч.часа граматика и базови понятия по бизнес английски език.Те се посещават от всички служители.

3.Всеки отдел се профилира и курсът се ориентира точно в съответната област:право,счетоводство, човешки ресурси,фронт офис, бек офис и други в рамките на 30 уч.часа.

Пример 2: Малка компания с няколко служители:1.Определя се нивото на всеки един от тях.

2.Преминава се към индивидуално/полуиндивидуално обучение по граматика и бизнес английски език-30 уч.часа

3.Всеки отдел се профилира и курсът се ориентира точно в съответната област, в която работи всеки един курсист в рамките на 30 уч.часаПо този начин в рамките на около 60 уч.ч, курсистите си припомнят основни граматични понятия и конструкции, усвояват базови умениия по бизнес английски език и водене на кореспонденция,както и специализиран английски език, тясно свързан с работата им.

Специално място се отделя на говоримия английски език в бизнес среда и на уменията им да водят записки по време на срещи директно на английски език.

Онлайн курсовете се водят от преподавател юрист в директна онлайн връзка,като се предоставя възможност на курсиста да избира оптималната за него платформа от тези,с които работи центъра.

Предвижда се възможността за хибриден модел на обучение за индивидуалните курсове-онлайн курс с право на присъствени консултации.

Присъствените консултации следва да се провеждат при спазване на всички хигиенни мерки и законови изисквания за безопасност.

Учебните материали,с които работи центъра са подходящи за онлайн обучение.

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Корпоративно обучение по английски език
Предлагам
Корпоративно обучение по английски език

Езиков център "АНГЛИКА" организира онлайн курсове при условия, цени и график, договорени индивидуално за всеки наш корпоративен клиент и при спазване на нашата Политика за поверителност. Ние…

Снимка номер 1 за Юридически английски език с преподавател юрист
Предлагам
Юридически английски език с преподавател юрист

Вие сте юрист и владеете общия английски език на ниво не по-ниско от В1? Желаете да се специализирате в отделни клонове на правото и да се изразявате правилно на английски език по време на преговори,…

Снимка номер 1 за Бизнес английски език с преподавател онлайн
Предлагам
Бизнес английски език с преподавател онлайн

Вие сте банков служител или търговец и владеете общия английски език на ниво не по-ниско от В1? Бихте желали да се изразявате правилно по време на преговори, срещи, интервюта за работа? Посетете курсa…

Снимка номер 1 за Английски език за юристи в банка онлайн с преподавател
Предлагам
Английски език за юристи в банка онлайн с преподавател

Работите в банка като юрисконсулт,правен съветник или в отдел "Кредитна адмнистрация"? Търсите курс по юридически английски ,но не само....необходими са Ви термини и понятия в банковата сфера,а…