Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Дезинфекцирай с UV CleanLight Sanitizing WAND с гаранция

Функции на системата:
1. Естествено елиминирайте вируси, бактерии, алергени, прах от домашни любимци, които са честата причина за настинки, инфекции, астма и алергични реакции
2. Стерилизирайте бързо и ефективно, без да повредите деликатните предмети, следвайки инструкциите за безопасност!
3. Почистване без химикали, без мирис, без вредни остатъци във въздуха и по повърхностите!
4. Хипоалергенна дезинфекция на кухненски повърхности и прибори, легла , дивани, детски играчки, килими, палта, обувки и др
5 Безопасен и лесен за използване вграден таймер, автоматично изключване и безшумна работа.
ВНИМАНИЕ! Не излагайте очите или кожата директно на UV-C светлина!
Дръжте далеч от деца!Насоки за използване на GreenTech-UV Sanitizing WANDСпално бельо / маратонки: дръжте пръчката приблизително на 3-5 см. от повърхността и постепенно преместете пръчката по цялата повърхност. Оставете светлината да остане върху всяка зона в продължение на 5-10 секунди, за да осигурите оптимална експозиция!Лични хигиенни предмети (четки, четки за зъби, обеци, бръсначи и др.): Поставете предметите на плота и ги излагайте на UV светлината за 10 секунди на 3-5 см. от повърхността на всеки предмет!Кухненски прибори: Поставете на плота далеч от водата и излагайте за 10 секунди на 5-8 см. от повърхността на всеки предмет.Принадлжности за баня: Задръжте пръчка на 5-10 см. над повърхността и оставете UV светлината да излага повърхност за 10-20 секунди!Други приложения: Компютърни клавиатури, телефонни апарати, детски играчки, на път или почивка - за лична дезинфекция, в хотели, кина и театри.
Използването на GreenTech-UV - Disinfection WAND е важна предпазна мярка, но не и единствената предпазна мярка, която човек трябва да предприеме.
Стерилизиращо тестване на ефективността (SGS лаборатория)!
CE certification

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за Детско автомобилче за возене
Продавам 30.00 лв.
Детско автомобилче за возене

Детско автомобилче МЕРЦЕДЕС , подходящо за возене на дете от 1 до 3 години и за самостоятелно придвижване от 2 до 4 год.