Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Дамски пръстен Алия

Нежен и дискретен и все пак стилен уникален, позлатен в жълто злато пръстен с бели цветя инкрустирани кристалчета и един голям бял инкрустиран фасетиран кристал в средата, преплетен модел. Модел, удобен за носене.

Размер: #8 (или с вътрешен диаметър в мм: 19 мм) Става за показалеца (както е показано на снимките) или за някой от средни дамски пръсти.

Грижи в таблицата сред снимките.

Тест: положителен резултат на магнитния тест.

Доставка Еконт или Спийди (по ваш избор) с опция Преглед и Тест, с SMS и наложен платеж

Грижи: Грижите за новото Ви бижу са също в табличка сред снимките.

Употреба: Бижуто е идеално за партита и стилни срещи, както и в ежедневието.

Доставка:

Бърза доставка с ”Еконт” с опция ”Преглед” и Тест (моля, предварително се оразмерете по табелката с размерите тук! ) с наложен платеж и SMS при доставката.

🎉При покупка на други вещи от тук на стойност 29 лв изпращам подарък-изненада.

💌При поръчки над 69 лв закупени други вещи от тук от офис на Еконт или Спиди, доставката до Вас е на моя сметка. Възползвайте се!

Важно!! Драскане и заливане с киселинни течности и връщане на вече приет и ползван бижутериен артикул не са позволени! В такива случаи куриерската фирма налага обезщетение!

Благотворителност за младеж с увреждания.

Приемаме и дарения към и без поръчки.

Местоположение: Б

За автора

благотворителна дейност за младеж с увреждания. - При покупка от тук на стойност 25 лв изпращам подарък-изненада. - При поръчки над 65 лв от офис на Еконт или Спиди, доставката до Вас е на моя сметка.

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение