Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Цялостно сухо пране с гореща пара

58 преглеждания

Цялостно сухо пране с гореща пара е процедура, при която цялото купе на автомобила (без тавана) се третира със специална машина, която впръсква гореща пара под високо налягане, която разтваря натрупаната мръсотия и едновременно с това, благодарени на мощна прахосмукачка, я изсмуква.

По този начин тапицерията и мокетът на автомобила се изпират без да е необходимо използването на препарати, освен, ако няма силни замърсявания и окислили се петна.

В този случай се използват екологични и биоразградими препарати, които разтварят и упоритите петна. Таванът се изпира с машина, която впръсква препарат и едновременно събира мръсотията във фуния.

Всеки таван минава преди процедурата през оглед на състоянието от нашите специалистии, за да се провери дали има опасност да се отлепи, ако такава вероятност съществува, процедурата не се извършва.

След изпирането на целия автомобил, седалките се изсушават с единствена по рода си в България машина за изсушаване на седалки – седалките с опаковат с проектирани за целта калъфи, които абсорбират влагата и в тях се пуска топъл въздух, за да могат седалките ДА СА НАИСТИНА сухи, когато си вземете Вашия автомобил.

Няма нужда да го оставяте на слънце, да оставяте колата да работи със запалено парно или да се возите с найлон върху седалките два дни. Въздуховодите също се почистват и дезинфекцират с гореща пара.

Повече онформация можете да видите на нашия сайт - https://ecocredo.com/

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за детско колело
Предлагам
детско колело

детско колело,не е използвано

Снимка номер 1 за Лукойл фирмени карти
Предлагам
Лукойл фирмени карти

Искате горивото, което слагате във фирмените си автомобили да е на изгодна цена? Ако е така, добър вариант би бил да заявите Лукойл фирмени карти - https://business.lukoil.bg/bg/, за вас и служителите…

Снимка номер 1 за Продажба автомобили внос от Италия...
Предлагам
Снимка номер 1 за Продава се Бмх Булет марка на Колело за повече инф.087945876
Предлагам
Продава се Бмх Булет марка на Колело за повече инф.087945876

Колело Бмх Булет с дискови спирачки без забелешки за повече информация моля позванете на номер:0879458762