Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Бебешки легла тип люлка от BabyBoomm

В нашия онлайн магазин ще откриете бебешки легла тип люлка, които са изработени от качествени материали и са издържливи във времето. Със собствено производство, ние можем да дадеш гаранция за качеството на изработката и внимателно следим процесите по производството.
Предвидени за използване от бебета веднага след раждането, до достигане на около 7кг., нашите бебешки легла люлки могат да бъдат любимото място на Вашия мъник. Оборудвани със странични мрежи, които поддържат правилната вътрешна температура за максимален комфорт, и дават видимост на родителите за спокойствие, те са изключително практични. С изработени от памук вътрешни материали, те са забележително меки и удобни, което предпоставя вашето дете към заспиване.
Снабдени със стабилна основа, нашите бебешки легла люлка представляват сигурно и удобно място за почивката на вашет бебе - https://babyboomm.com/produkt-kategoriya/bebeshki-legla/

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение