Продавам
27.10 лв

Балсам за коса с биоламиниращ ефект

10 преглеждания

В неговият състав влизат био компоненти, които създават ефект, който в последните години е популярен във фризьорските салони – а именно ламиниране.

Активни съставки:

Комплекс STEPANQUAT – подсигурява лесно разресване без значение дали косата е права или къдрава. Премахва статичното електричество.
Аминокиселини от царевица – от нея се извлича метионин, лизин, треонин. Метионинът съдържа сяра – необходим компонент на кератина. Това е аминокиселина, която не се синтезира от тялото и се набавя от добавки или храна. Лизинът е строителен елемент на колагена. Множество проучвания доказват, че лизинът спира косопада с андрогенна алопеция. Треонинът осигурява подхранване на косата и има антистатични свойства.
Балсамът ще е подходящ за теб ако:

косата е увредена след фризьорски процедури;
суха;
тънка и „хвърчаща“;
заплита се и се къса лесно;
стои сплескана.
Начин на използване: Нанесете на чиста и мокра коса по дължината. След 3-5 минути измийте. За най-добър ефект използвайте с шампоанът от същата сетрия.

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази обява Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на обявата.

Още подобни обяви

Снимка номер 1 за Планински кристал
Продавам
290.00 лв
Планински кристал

Планински кристал, масивно парче.

Снимка номер 1 за Модни италиански слънчеви очила
Продавам
9.00 лв
Модни италиански слънчеви очила

Гъзарски италиански цайси с рефлексно покритие

Снимка номер 1 за Елегантна дамска шапка
Продавам
26.00 лв
Елегантна дамска шапка

Шита е в шивашко ателие, с нея ще сте уникални за всякакви поводи. В красива кадифена кутия. Красив подарък за любимата жена Размерът е един