АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ
Примерни теми от общо 45:
1.Ресторант.Заведение
2.Персонал
3.Кухня
4.Оборудване.Прибори.Мерки
5.Сет за сервиране
6.Приготвяне на храната
7.Сигурност в кухнята
8.Видове ястия
9.Бързо хранене
10.Меню
11.Месо и морска храна
12.Млечни продукти
13.Плодове и зеленчуци
14.Печива и десерти
15.Напитки
16.Сосове
17.Топлинна обработка
18.Състав
19.Здравословно хранене
20.Рискове
21.Отваряне и затваряне на заведението
22.Плащания.Обучение на персонал
23.Обслужване на клиенти
24.Поддръжка на ресторанта
25.Хигиена.Инспекции