Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Адвокат Тодор Мангъров, София, адвокат българско гражданство

3 преглеждания

Адвокат Тодор Мангъров, София разполага с богат практически опит в подготовката на документи за придобиване на българско гражданство.

Гражданството на едно лице е юлидическа връзка на лицето с държавата, възприемана като юрисдикция над население и територия. Създаването на политико-правната връзка, наречена гражданство зависи от условията, предвидени в законите на страната.

Кандидатстването за българско гражданство е свързано с подготовка и попълване на много документи и затова е сложно начинание, което изисква услугите на добър адвокат българско гражданство.

Свържете се с адвокатска кантова Тодор Мангъров и опитен адвокат българско гражданство ще ви обясни какви документи са необходими и ще се заеме с подготовката им.

0885667552

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Няма добавени снимки
Предлагам
Адвокат Мангъров, София - добър адвокат граждански дела

Адвокат Мангъров, София - добър адвокат граждански дела. Адвокат защита имотни измами, българско гражданство, трудови спорове, застраховки, наказателни дела и други. Ефективност и коректност! 0885667552