Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Вземете цианидни хапчета, прах и течност онлайн

ИМЕЙЛ:
Надеждни производители и доставчици на цианид и други неорганични соли, ние продаваме 98,8% чисти химикали, известни с високата си ефективност. Вече разполагаме с неограничен брой наличности от най-висок клас калиев цианид, наличен в момента на най-добра цена онлайн. Гарантираме ви, че след като закупите от нас, никога повече няма да търсите никъде другаде, защото нашите продукти са най-добрите. Той е с изключително качество, върховна чистота и производителност! Ние предлагаме нашите продукти на прах, хапчета и течност. Нашият калиев цианид е известен от търговците на бижута със своите екстремни и изключително висококачествени свойства, химическо позлатяване и полиране. Клиентите за добив на злато, органичен синтез и галванично покритие са намерили нашия продукт за пристрастяващ. свържете се с нас за повече информация.

Обадете се/текст/WHATSAPP/VIBER:+237692751563

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Снимка номер 1 за Предлагам разсад - ягоди, малини и боровинки
Продавам 2.00 лв.
Предлагам разсад - ягоди, малини и боровинки

Предлагам разсад за ягоди, малини и боровинки Разсад ягоди: Целогодишни ягоди сортове: Албион, Тристан, Бъди - цена 1.30 лв за корен Каскадни ягоди - 2.00 лв за корен Саксийна ягода - 2.00 лв за корен…