Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Продавам
150.00 лв

Турманиево килимче – малък матрак от турмалин и германий

1 преглед

Турмановата керамика е абсолютно уникална сплав на турманиеви, германиеви и вулканични скали. Уникалните свойства на тези камъни са показни при нагряване. Турмалинът излъчва така наречената „светлина на живота“, инфрачервено лъчение в дългия спектър с дължина на вълната между 4 и 14 микрона тези лъчения подобряват микроциркулацията в тялото.
Кратки инструкции:
1.При употреба изберете съответстващата програма от термостата
2.След употреба, натиснете бутона за включване/изключване, когато светодиода изгасне значи термосатът е изключил. Внимателно извадете захранващия кабел.
3.Постелете матрака на леглото, като съобразите контролера да е от към главата на леглото. Можете да покриете матрака с одеало, за да предотвратите загубата на топлина.
4.За постигане на по-благоприятен лечебен ефект на минералите, те трябва да са възможно най-близо до тялото за това използвайте възможно по-тънко одеало за покритие върху матрака. 5.Пуснете матрака 30 мин. преди лягане на сравнително висока температура, когато достигне подходящата за вас температура, завъртете термостата на тази температура за да бъде поддържана, така пестите енергия и запазвате температурата константна.
Грижа за продукта и поддръжка
Когато не се използва продуктът трябва да бъде изключен от електропреносната мрежа
Избършете повърхността на контролера с мека кърпа
Почистване на матрака и контролера: Може да използвате препарат и мека кърпа, за да почистите матрака и контролера, може и с прахосмукачка на лека степен.
Спецификация:
Захранване: 220V
Брой турманиеви камъка: 220 бр.
Диапазон на загряване: от 10 до 70 °C
Размери: 80 x 45 см.
Книжка с варианти за ползването му.
Забележка: леко нараняване при транспортиране /последна снимка, отразено в цената/.

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Motorola W 180
Продавам
20.00 лв
Motorola W 180

Изключително запазен, перфектно състояние, без забележки. Отдавна не е ползван - не подавам мнение за батерията. За характеристики потърсете информация онлайн.

Снимка номер 1 за Витамин D3, 90 капсули х 400IU
Продавам
14.00 лв
Витамин D3, 90 капсули х 400IU

Витаминът, от който всеки има нужда! 90 капсули с витамин D3(холекалциферол) в маслена фаза за максимална ефективност Редовният прием на витамин D3: Подпомага при намален имунитет; Защитава от инфекции,…

Снимка номер 1 за Микрофибърна ръкавичка за лице
Продавам
4.00 лв
Микрофибърна ръкавичка за лице

Опаковка: 1 бр. Марка: Green Pharmacy - натурален ЕКО-продукт; - революционна технология за почистване само с вода; - почиства порите на кожата по един напълно естествен начин; - подобрява достъпа на…

Снимка номер 1 за Магнитен колан с мериносова вълна, магнити и сребро
Продавам
25.00 лв
Магнитен колан с мериносова вълна, магнити и сребро

Изключително съчетание на висококачествена мериносова вълна, магнитно поле и сребърни йони. Размер: Универсален. Ширина- 22см, дължина-60см + двете ленти х 23см от двете страни /велкро/. Наред с терморегулиращото…