Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Спрей с прополис, 20 мл

Equilibra препоръчва за подпомагане при:
болно и възпалено гърло и нос, бронхити, ангини, кашлица, възпаления на горните дихателни пътища.
Състав:
За 1 впръскване – водно-спиртен екстракт от прополис 61,75mg; водно - спиртен екстракт от лечебна мъдрица - 15,40 mg; сух екстракт от алое-вера - 0,08mg. Съдържа етерични масла от евкалипт, мента, сладък и горчив портокал. Флакон със 150 дози.
Действие:
Иновативна формула с мощно противовъзпалително, противовирусно и антибактериално действие. Нормализира и успокоява лигавиците, повишава имунитета. Спрей-формата е лесна за употреба и дава бърз и траен резултат, подобрява дъха.
Продуктът съчетава свойствата на прополиса с тези на лечебната мъдрица. Прополисът е известен от хилядолетия със своето общо укрепващо действие. Богатият му състав го прави най-мощният природен антибиотик. Бързо снема възпаления на горните дихателни пътища. Лебечната мъдрица е известна като „тревата на певците“. Тя има омекотяващо и успокояващо действие върху лигавиците, насърчава функционалността на горните дихателни пътища, поддържа нормалния тон на гласа. Алоето подкрепя лигавиците и благосъстоянието на гърлото. Добавените етерични масла допълнително подпомагат основното действие за защита и подкрепа на горните дихателни пътища и устойчивостта на инфекции
Начин на употреба: 2-3 впръсквания 3-4 пъти дневно.

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Още обяви

Продавам 120.00 лв.
Продавам прасета бели и червени дюроци

Продавам прасета бели и червени дюроци и агнета и ярета

Снимка номер 1 за lipovon липовон original
Продавам 40.00 лв.
lipovon липовон original

Ултра ефективна формула за борба с наднорменото тегло – гарантирано отслабване от 3-5 килограма седмично, в зависимост от началното тегло. Изцяло натурален продукт, лесен за приемане – само една капсула…