Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Пръстен розово злато и австрийски кристали

Изпълнение: дамски пръстен висококачествена ръчна изработка.
Материали: Позлатен в розово злато и с инкрустирани австрийски многоцветни кристалчета в бяла тоналност и уникално ергономично извит по формата на пръста.

Печат: притежава печат на производителя.

Размер: размерът му е #7,5-#8.

Доставка: Бърза доставка за часове с Еконт или Спиди по Ваш избор с опция ”Преглед” (моля предварително се оразмерете по приложената ТАБЛИЧКА) и с SMS за доставка с наложен платеж.

Грижи: моля, следвайте специалните грижи от табелката!

Важно! Драскане и заливане с киселинни течности и връщане на вече приет и ползван бижутериен артикул не са позволени! В такива случаи куриерската фирма налага обезщетение!

🎉При покупка на други вещи от тук на стойност 40 лв изпращам подарък-изненада.

💌При поръчки над 89 лв закупени други вещи от тук от офис на Еконт или Спиди, доставката до Вас е на моя сметка. Възползвайте се!

За автора

Здравейте цялата печалба от този продажбата артикулите под този профил отива за благотворителна дейност. - При покупка от тук на стойност 50 лв изпращам подарък-изненада. - При поръчки над 99 лв от офис на Еконт или Спиди, доставката до Вас е на моя сметка.

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение