Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори

Магнитен колан Vital Vida - за изправяне на стойката

Магнитният колан е подходящ както за мъже, така и за жени. Направен е от специален вид гъба и регулируеми еластични ленти, които перфектно прилепват по тялото, осигурявайки правилна позиция на гръбнака. Коланът е достатъчно дискретен и може да се носи под всякакви дрехи. Може да се носи навсякъде – вкъщи, в офиса, в колата или по време на разходка. Изключително подходящ е за хора, които работят пред компютър или шофират дълго. Магнитен колан Vital Vida има мигновен ефект. Веднага след неговото поставяне ще усетиш как раменете ти стоят изправени, натиска върху гърба ти го няма, а болката изчезва.
12 магнита за по-силен терапевтичен ефект
Коланът е снабден с 12 стратегически поставени магнита – 6 вертикални и 6 хоризонтални, които са разположени така, че да обхванат най-проблемните зони. Магнитите са известни с това, че подобряват кръвообращението, релаксират мускулите и имат болкоуспокоително действие. Те са много подходящи и при:
Мускулни проблеми
Спортни травми
Дископатия
Артроза
Шипове
Лумбаго
Ишиас
Възпаления
Сила на магнитите: 550-650 гаус
Размер: (обиколка на колана в талията): 55-95см (разпънат: 105 см)
Как се използва магнитният колан
Всичко е много лесно - просто прекарай регулируемите ленти през раменете си, като нагласиш желаната дължина, след което пристегни колана за себе си, залепвайки двата му края. Резултатът - правилна, изправена позиция на раменете и гърба.

За автора

Мнения от други потребители

За тази обява все още няма оставени мнения от другите потребители
Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение

Сходни търсения