Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Курс по Екскурзоводско Обслужване, Пловдив. Екскурзоводство.

1 преглед

Основната идея на този курс е обучаващите се да придобият базови и специфични, теоретически и практически умения по специалността „Екскурзоводско обслужване”.
Курсът е разработен за хора, които желаят да се докоснат до тънкостите в екскурзоводството. Програмата включва съчетаването на теоретичните знания с практическите умения и гарантира обучение в интересна и професионална среда.

Курсът се води от високо квалифицирани преподаватели с опит в туроператорството и екскурзоводството. Практическата подготовка, провеждаща се под формата на екскурзии по различни дестинации, е изключително полезна предвид възможността за обучение в реална среда.
Теорията дава възможност да се придобият познания в сферата на масовия туризъм, основната терминология, логистиката и психологическите похвати, използващи се при анализирането на отделни ситуации. Практическата подготовка включва 5 организирани екскурзии, които обхващат различни по тематика дестинации, където основните аспекти залягат върху придобиването на опит и квалификация в исторически, културен и психологически аспект.
Всеки успешно завършил обучението, получава Удостоверение за професионално обучение по професия „Екскурзовод”, което свидетелства за придобитите умения и познания.
Изпитната част на този курс се състои от полагане на писмен тест и провеждане под формата на екскурзия, като курсистът ще бъде в ролята на екскурзовод.

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV
гр. Пловдив, бул. "Цар Борис III Обединител" № 140
На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара
тел.: 0878477455; 0895622473; 032/260655
mail: maximaplovdiv@abv.bg / сайт: http://center-maxima.com

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Уроци по Химия за Ученици, Пловдив. Учете с Нас.
Предлагам
Уроци по Химия за Ученици, Пловдив. Учете с Нас.

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV Ви предлага целогодишно обучение по Химия за ученици по водещи системи на обучение. Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV организира за Вашите деца целогодишно обучение по Химия…

Снимка номер 1 за Уроци по Френски Език за Ученици, Пловдив. Bienvenue.
Предлагам
Уроци по Френски Език за Ученици, Пловдив. Bienvenue.

Bienvenue, les enfants! - Добре Дошли, деца! Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV Ви предлага целогодишно обучение по Френски Език за ученици по водещи системи на обучение. Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV…

Снимка номер 1 за Уроци по Руски Език за Ученици, Пловдив. Добро пожаловать.
Предлагам
Уроци по Руски Език за Ученици, Пловдив. Добро пожаловать.

Добро пожаловать, ребята! - Добре Дошли, деца! Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV Ви предлага целогодишно обучение по Руски Език за ученици по водещи системи на обучение. Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV…

Снимка номер 1 за Уроци по Немски Език за Ученици, Пловдив. Willkommen Kinder.
Предлагам
Уроци по Немски Език за Ученици, Пловдив. Willkommen Kinder.

Willkommen, Kinder! - Добре Дошли, деца! Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV Ви предлага целогодишно обучение по Немски Език за ученици по водещи системи на обучение. Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV организира…