Продължавайки да разглеждате сайта се съгласявате с използването на бисквитки от нас и нашите партньори. Повече информация.
Затвори
Предлагам

Курс по Екскурзоводско Обслужване, Пловдив. Екскурзоводство

3 преглеждания

Основната идея на този курс е обучаващите се да придобият базови и специфични, теоретически и практически умения по специалността „Екскурзоводско обслужване”.
Курсът е разработен за хора, които желаят да се докоснат до тънкостите в екскурзоводството. Програмата включва съчетаването на теоретичните знания с практическите умения и гаратира обучение в интересна и професионална среда.
Курсът се води от високо квалифицирани преподаватели с опит в туроператорството и екскурзоводството. Обучението включва 45 часа теоретическа подготовка и 45 часа практически занятия.
Практическата подготовка, провеждаща се под формата на екскурзии по различни дестинации, е изключително полезна предвид възможността за обучение в реална среда.
Теорията дава възможност да се придобият познания в сферата на масовия туризъм, основната терминология, логистиката и психологическите похвати, използващи се при анализирането на отделни ситуации.
Практическата подготовка включва 5 организирани екскурзии, които обхващат различни по тематика дестинации, където основните аспекти залягат върху придобиването на опит и квалификация в исторически, културен и психологически аспект.
Всеки успешно завършил обучението, получава Удостоверение за професионално обучение по професия „Екскурзовод”, което свидетелства за придобитите умения и познания.
Изпитната част на този курс се състои от полагане на писмен тест и провеждане под формата на екскурзия, като курсистът ще бъде в ролята на екскурзовод.

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV
гр. Пловдив, бул. "Цар Борис III Обединител" № 140
На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара
тел.: 0878477455; 0895622473; 032/260655
mail: maximaplovdiv@abv.bg / сайт: http://center-maxima.com

Мнения от други потребители

Няма мнения за тази обява Все още никой не е оставил своето мнение.

Още обяви от този потребител

Снимка номер 1 за Курс по Шведски Език, Пловдив. Развийте Езиковите си Умения
Предлагам
Курс по Шведски Език, Пловдив. Развийте Езиковите си Умения

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV организира за Вас курс по Шведски език – за начинаещи и напреднали. Ние ще Ви помогнем да изградите увереност в приложението му в различни житейски ситуации. В продължение…

Снимка номер 1 за Курс по Холандски Език, Пловдив. Висококвалифициран преподав
Предлагам
Курс по Холандски Език, Пловдив. Висококвалифициран преподав

Поставете успешно начало с Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV! Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV Ви предлага курс по Холандски Език в 80 учебни часа. Работи се по доказано ефективна учебна система, която в…

Снимка номер 1 за Курс по ТРЗ и Личен Състав в Училище Maxima Center Пловдив.
Предлагам
Курс по ТРЗ и Личен Състав в Училище Maxima Center Пловдив.

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV Ви предлага курс по ТРЗ и Личен Състав. Продължителността на курса е 50 уч. часа. Програмата на обучение за курс по ТРЗ и Личен Състав включва: Основни нормативни документи:…

Снимка номер 1 за Курс по Румънски Език от Maxima Center Пловдив.
Предлагам
Курс по Румънски Език от Maxima Center Пловдив.

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV предлага курс по Румънски език в 5 нива: A1, А2, В1, В2, C1, всяко с продължителност 80 учебни часа. При нас имате възможността да учите Румънски език в приятна атмосфера,…