Изтекла оферта
Знаеш ли, че ...? Ако не можеш да намериш услугата която търсиш може да публикуваш своя оферта и да изкачаш да се свържат с теб. Добави оферта
Предлагам

Началнo Военнo Обучение

Добавена преди 12 месеца 67 преглеждания

Цена на обучението : 900 лева

Курсистите, преминали обучения в Алфа- Метал се разпознават с добрата подготовка и знания в областта, имат увереността и умението за успешна реакция в различни ситуации. Завършилите обучение при нас, се отличават с изключителен професионализъм и развитие на длъжността им във военните структури.


С провеждането на курс за Начално военно обучение ние желаем да работим в насока – подготовка на младежи,които да получат основни знания и умения, както и насочване към професията на военен. Работим и за адаптиране към цивилния живот на хората след завършване на службата им, което би им дало възможност да останат на работа в сферата на предишната им дейност( преквалификация ). Курсът е подходящ и за цивилни граждани ( мъже и жени ), които желаят да преминат един „по-различен и нестандартен курс“.


Курсистите се пренасят в условията на военна казарма по време на престоя си. От ставането сутрин рано, физзарядката, ученията по минимум 8 часа на ден, вечерната проверка до времето за почивка и повтарянето на този цикъл ежедневно.

Курсът осигурява придобиване на знания и практически умения свързани с военната подготовка, както и действия, свързани с отбраната , повишаване на основните физически способности, придобиване на умения за действие при стрелба с бойно оръжие, познания по ориентиране , оказване на първа долекарска помощ и лична сигурност.


Материално обезпечаване : тактически открит полигон и стрелбище

Използвани оръжия : Glock 17 и SAR АК 47

Боеприпаси : минимално количество от 300 броя на човек от калибър 9х19мм, 7.62х39мм

Брой участници : минимум 5 човека

Сертификат : Удостоверение за преминат обучение за „Начална Военна Подготовка“

Облекло и оборудване : подходящо за сезона облекло , кубинки /полеви обувки , тактическа униформа ( риза и панталон ) , тактически ръкавици , шапки ( зимна и лятна ) , бельо и тоалетни принадлежности , кърпа ( голяма и малка ) , голямо и малко канче за храна , манерка за вода , медицински комплект , джобно ножче , спален чувал и шалте , ръчно фенерче и фенер – челник , раница ( минимум 60 литра ) , бусола / ръчен компас , тефтер и химикали , прибори за хранене , като в зависимост от сезона може да се наложи към оборудването да се добавят допълнителни артикули.

Цена на обучението : 900 лева на човек , като в цената се включват настаняване и храна по време на обучението .

Заплащането на обучението може да се извърши по банков път , задължително 30% депозит преди започване на курса.

Предложените пакети не са окончателни и могат да бъдат промени съобразно изискванията и нуждите на клиента

Предложените пакети не са окончателни и могат да бъдат промени съобразно изискванията и нуждите на клиента.

Мнения от други потребители
Все още няма добавени мнения за тази оферта.