Изтекла оферта
Знаеш ли, че ...? Ако не можеш да намериш услугата която търсиш може да публикуваш своя оферта и да изкачаш да се свържат с теб. Добави оферта
Предлагам

Всички видове застраховки

Добавена преди 1 месец 3 преглеждания

Здравейте, казвам се Стефан Арсов и използвам възможността да Ви уведомя, че представлявам застрахователен брокер „Кредит Център“ ООД.
Ние акцентираме върху качественото обслужване на клиентите, чрез изграждане на дълготрайни партньорски отношения. Анализ и оценка на риска с цел осигуряване на оптимална застрахователна защита на:
Вашето семейството – Злополуки, застраховка „Живот“, здравни застраховки, медицински разноски в чужбина и др.
Вашият Дом – Апартамент, къща, вила, обзавеждане, електроуреди, аудио и видео техника, стопански сгради, отговорности и др.
Вашият Бизнес –злополука на служители, здравни застраховки, производствени сгради, офиси, търговски обекти, машини и съоръжения, оборудване и офис техника, стоки и продукция, прекъсване на дейността, отговорности, товари по време на превоз, финансови загуби, земеделски култури и др.
Вашите автомобили – Каско, Гражданска отговорност, Злополука на местата, помощ при пътно-транспортно произшествие или авария на пътя и др.
На добра цена - при Нас получавате индивидуален подход, бързо, коректно обслужване и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие.
Предвид ситуацията, услугата е изцяло дистанционна, без да изисква клиента да ходи в офиси или да се среща с някой, освен разбира се, ако предпочита да има личен контакт !


За контакт: Стефан Арсов
Телефон: 0896 855 767; 0885 244 113
e-mail: sarsov@creditcenter.bg

Мнения от други потребители
Все още няма добавени мнения за тази оферта.