Предлагам

Всички видове застраховки

Добавена 5 преглеждания

Здравейте, казвам се Стефан Арсов и използвам възможността да Ви уведомя, че представлявам застрахователен брокер „Кредит Център“ ООД.
Ние акцентираме върху качественото обслужване на клиентите, чрез изграждане на дълготрайни партньорски отношения. Анализ и оценка на риска с цел осигуряване на оптимална застрахователна защита на:
Вашето семейството – Злополуки, застраховка „Живот“, здравни застраховки, медицински разноски в чужбина и др.
Вашият Дом – Апартамент, къща, вила, обзавеждане, електроуреди, аудио и видео техника, стопански сгради, отговорности и др.
Вашият Бизнес –злополука на служители, здравни застраховки, производствени сгради, офиси, търговски обекти, машини и съоръжения, оборудване и офис техника, стоки и продукция, прекъсване на дейността, отговорности, товари по време на превоз, финансови загуби, земеделски култури и др.
Вашите автомобили – Каско, Гражданска отговорност, Злополука на местата, помощ при пътно-транспортно произшествие или авария на пътя и др.
На добра цена - при Нас получавате индивидуален подход, бързо, коректно обслужване и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие.
Предвид ситуацията, услугата е изцяло дистанционна, без да изисква клиента да ходи в офиси или да се среща с някой, освен разбира се, ако предпочита да има личен контакт !


За контакт: Стефан Арсов
Телефон: 0896 855 767; 0885 244 113
e-mail: sarsov@creditcenter.bg

Мнения от други потребители

Няма намерени мнения за тази офертa Все още никой не е оставил мнение. Можете да бъдете първи, просто се свържете с автора на офертата.

Още подобни оферти

Снимка номер 1 за Кредит лошо ЦКР
Предлагам
Кредит лошо ЦКР

Работим изцяло онлайн и отпускаме кредити до 35000 с лошо ЦКР, запор и тн. Условията са да сте български гражданин, да имате минимален осигурителен доход. Кредитите са потребителски и не се изисква обезщетение.…

Снимка номер 1 за ДЕПОЗИРАЙТЕ ПРИ НАС- ''КСК ДОВЕРИЕ''
Предлагам
ДЕПОЗИРАЙТЕ ПРИ НАС- ''КСК ДОВЕРИЕ''

Кооперация "КРЕДИТНО-СПЕСТОВА КАСА ДОВЕРИЕ" Нашата мисия е да предоставяме бързи и достъпни финансови услуги с цел стимулиране развитието на малкия и среден бизнес в България. Работим с постоянство,…

Снимка номер 1 за Търсите бизнес проекти за инвестиции.
Предлагам
Търсите бизнес проекти за инвестиции.

Имате ли търговски проект, в който липсва капитала за неговото изпълнение? Свържете се с мен за дискусии относно възможно сътрудничество на основата на партньорство. Бъдете свободни от финансови притеснения…

Снимка номер 1 за Бързи кредити за Шумен и областта
Предлагам
Бързи кредити за Шумен и областта

Искаш ли нужда от пари ? Може би искаш нова кола ? Или все отлагаш ремонта преди зимата А може би имаш непредвидени разходи Не отлагай решението на проблема, свържи се с нас Бързо, лесно и изгодно За…

Предлагам
Топ бързи кредити

Бързи кредити от 200 до 5000 лв. само срещу лична карта Одобрение до 30 минути тел.0886 57 48 62