Изпрати запитване
Приемам нови запитвания
Знаеш ли, че ...? Ако не можеш да намериш услугата която търсиш може да публикуваш своя оферта и да изкачаш да се свържат с теб. Добави оферта
Предлагам

Изхвърляне на боклук Плевен фирма Конструкт

Добавена преди 5 месеца 8 преглеждания

Фирма „КОНСТРУКТ“ ЕООД гр. Плевен (тел. 0883-398199 и 0887-528781) предлага:

- контейнери за боклук;
- контейнери за строителни отпадъци;
- контейнери за промишлени отпадъци;
- контейнери за битови отпадъци;
- извозване на строителни отпадъци;
- изхвърляне на строителни отпадъци;
- изхвърляне на мебели;
- изхвърляне на плочки;
- изхвърляне на диван;
- изхвърляне на дограма;
- извозва боклуци;
- извозва отпадъци;
- кърти чисти извозва;
- транспортни услуги;
- транспортиране;
- превоз;
- сметище плевен;
- сметосъбиране;
- сметоизвозване;
- кофи за боклук
- сметопочистваща фирма;
- депониране.


НОВО ЗА 2020 г. – предлагаме вече и хора, които да носят боклукът Ви (хамали), ако отговаря на определени критерии!
НОВО ЗА 2020 г. – удължен престой на контейнера до 4 дни в цената!

ЦЕНИ на Контейнери за строителни отпадъци, промишлени отпадъци, зелени отпадъци, метални и други отпадъци в гр. Плевен на следните цени (с престой на адрес до 4 дни):
3 куб – 40 лв. – моментно изхвърляне до 30 мин!
3 куб. м – 45 лв.
4,5 куб. м – 55 лв.
6 куб. м – 65 лв.
7 куб. м. – 75 лв.

Цената не включва такса сметище за боклука, която към 01.01.2020 г. е 15 лв. за всеки тон!


Доставяме контейнери и до селата Ясен, Опанец, Буковлък, Гривица, Брестовец, Радишево като се заплащат транспортни разходи за доставка от +10 лв. към цената на контейнера за всяко идване.


Плащането на контейнера е на място при доставка – не е необходимо да идвате до офис, а поръчката може да стане само по телефона!

Цената включва престой на адрес до 3 (три) дни!


В контейнерите могат да се изхвърлят и смесени отпадъци, мебели и всякакви вещи!

ГОЛЕМИНА на КОНТЕЙНЕРА – при поръчка на контейнера задаваме уточняващи въпроси относно предполагаемия обем на боклука. Контейнер от 3 куб. м. може да събере около 50 чувала пълни почти до край!

КАКВО Е ОТПАДЪК (или още БОКЛУК или СМЕТ)?
Отпадък е всеки предмет или вещество, от които притежателят им се освобождава, възнамерява да се освободи или е длъжен да се освободи.

КАКВИ ОТПАДЪЦИ ИЗВОЗВАНЕ (ВИДОВЕ ОТПАДЪЦИ)
– Строителни отпадъци (от строителство и от разрушаване) – бетон, тухли, панел, керемиди, цигли, плочки, строителни материали (гипс, гипсо-картон, замаска), порцеланови, фаянсови и керамични изделия, мебели, дървесен материал, стъкло, прозорци, дограма, пластмаса, камъни, почва, пръст и подобни.
– Битови отпадъци – отпадъци, които се получават в резултат на жизнената дейност на хората по домове, административни, социални и обществени сгради – хартия, картон, облекло, текстили материали, стъклени изделия и други. Не извозване хранителни отпадъци!
– Производствени (промишлени) отпадъци – извозваме ограничен списък от такива отпадъци
– Електронни и метални отпадъци – хладилници, печки, перални, бойлери и подобни едрогабаритни отпадъци, като не извозваме всички видове електронни отпадъци!
– Зелени отпадъци (биоразградими) – треви, храсти, клони, шума и подобни растения, които се компостират.Ключови думи: контейнер, контейнери за отпадъци, контейнери за боклук, извозване на боклук, контейнери плевен, контейнери за строителни отпадъци, строителни отпадъци, изхвърляне на строителни отпадъци, изхвърляне на мебели, извозва боклук, кърти чисти извозва, сметосъбиране, сметище, сметоизвозване, сметопочистване, депониране, хамалски услуги, монтаж на мебели, демонтаж на мебели, дърводелски услуги, транспорт, транспортни услуги, преместване, превоз, пренасяне, чисти мазете, чисти тавани, почистван, монтаж на мебели, демонтаж на мебели, демонтаж на, монтаж на, сглобяване на мебели, сглобяване на, разглобяване на, дърводелец, дърводелски услуги, мебелен майстор, мебелен монтаж, мебелен демонтаж, цени за монтаж, преместване, пренасяне, монтаж на гардероб, монтаж на скрин, монтаж на легло, монтаж на шкаф, монтаж на етажерка, монтаж на бюро, сглобяване на гардероб, сглобяване на легло, сглобяване на скрин, сглобяване на шкаф, сглобяване на спален комплект, сглобяване на спалня, монтаж на механизъм, монтаж на амортисьор, демонтаж на гардероб, демонтаж на спалня, демонтаж на легло, демонтаж на шкаф, разглобяване на гардероб, транспортни услуги, преместване на дома, пренасяне на, хамали, хамалски услуги, изхвърляне на плочки, изхвърляне на диван, изхвърляне на дограма.

Facebook:
https://www.facebook.com/konteineri.za.otpadaci/

Сайт:
https://konstruktbg.wordpress.com/

Телефон за поръчка:
Тел.: 0883-398199
Тел.: 0883-690183

Мнения от други потребители
Все още няма добавени мнения за тази оферта.