Изпрати запитване
Приемам нови запитвания
Знаеш ли, че ...? Ако не можеш да намериш услугата която търсиш може да публикуваш своя оферта и да изкачаш да се свържат с теб. Добави оферта
Предлагам

Полагане на PVC хидроизолационна мембрана! Тел. за връзка: 0888981979

Добавена преди 4 месеца 22 преглеждания

Ние сме една от фирмите в България, която разполага с голям опит и със специално оборудване за полагане на PVC хидроизолационни мембрани.
Те се характеризират със следните предимства: технологичен и бърз монтаж, висока механична якост в широк температурен диапазон,паропропускливост,температурна и UV устойчивост, гъвкавост, дълъг експлоатационен период, не се влияят от процесите на гниене. PVC мембраните са много леки и обикновено се полагат на един пласт, като не натоварват конструкцията на сградата. Закрепват се с механично фиксиране и горещо спояване. Подходящи за всички видове покривни конструкции - промишлени сгради, жилищни сгради, плоски покриви, озеленени покриви, както и за саниране на съществуващи битумни хидроизолации. Освен за покриви PVC мембраните намират широко приложение и за хидроизолация на подземни структури, като фундаменти, тунели, резервоари, канали и плувни басейни. „НИК СТРОЙ 2000 ЕООД” разполага с техника за автоматично и ръчно заваряване на мембраните.
За повече информация посетете страницата ни в Alo.bg:
https://www.alo.bg/users/maistora

Мнения от други потребители
Все още няма добавени мнения за тази оферта.